beran

Mirka Čejková
(1998): DO-RE-MI

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: DO-RE-MI
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "DO-RE-MI":
(*1947) Vítězslav Jandák

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1967) Martin Zounar

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1953) Hana Čížková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1958) Zora Jandová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1948) Marta Vančurová

(*1984) Lucie Křížková Váchová

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Josef Laufer

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1945) Richard Tesařík

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Pavel Bobek

(*1950) Pavel Trávníček

(*1937) Jan Přeučil

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1964) Jiří Pomeje

(*1953) Zdeněk Troška

(*1964) Barbora Hrzánová

(*1956) Josef Carda

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1956) Martin Stropnický

(*1943) František Ringo Čech

(*1976) Monika Absolonová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1952) Petra Janů

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1983) Kateřina Průšová

(*1969) Barbora Srncová

(*1962) Pavel Vítek

(*1943) Karel Černoch

(*1953) Jana Kratochvílová

(*1965) Petr Rychlý

(*1941) Uršula Kluková

(*1964) Michaela Dolinová

(*1932) Josef Zíma

(*1982) Martin Hranáč

(*1942) Jiří Štědroň

(*1952) Petr Svoboda

(*1946) Lešek Semelka

(*1961) Vilém Čok

(*1976) Petr Vondráček

(*1977) Iva Kubelková

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1957) Hana Křížková

(*1949) Karel Zich

(*1955) Josef Mladý

(*1970) Ivana Christová

(*1950) Jitka Zelenková

(*1960) Marcela Březinová

(*1938) Karel Svoboda

(*1942) Karel Vágner

(*1973) Aleš Háma

(*1965) Zuzana Slavíková

(*1947) Jan Rosák

(*1943) Felix Slováček

(*1944) Milan Drobný

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1952) Marie Tomsová

(*1951) Věra Špinarová

(*1951) Ondřej Hejma

(*1954) Lenka Filipová

(*1967) Leona Machálková

(*1974) Jana Štefánková

(*1964) Petr Jančařík

(*1954) Stanislav Hložek

(*1968) Michaela Jílková

(*1951) Josef Klíma

(*1954) Radek John

(*1978) Lucie Borhyová



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Beran
13°46’
UranUran:
Lev
26°42’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »