beran

Mirka Čejková
(2013): Živě z PALLADIA

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Živě z PALLADIA
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Živě z PALLADIA":
(*1967) Kateřina Kornová

(*1978) Jaromír Nosek

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Jan Přeučil

(*1964) Libor Baselides

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1965) David Suchařípa

(*1943) Felix Slováček

(*1985) Matouš Ruml

(*1991) Michaela Doubravová

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1966) Pavel Anděl

(*1981) Pavel Novotný

(*1994) Jan Bendig

(*1990) Eva Toulová

(*1962) Janek Ledecký

(*1989) Albert Černý

(*1983) Tomáš Savka

(*1988) Miro Šmajda

(*1988) Roman Tomeš



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
26°42’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »