beran

Mirka Čejková
(2013): Živě z PALLADIA

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Živě z PALLADIA
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Živě z PALLADIA":
(*1967) Kateřina Kornová

(*1978) Jaromír Nosek

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Jan Přeučil

(*1964) Libor Baselides

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1974) Jakub Kohák

(*1965) Václav Kopta

(*1965) David Suchařípa

(*1943) Felix Slováček

(*1985) Matouš Ruml

(*1991) Michaela Doubravová

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1966) Pavel Anděl

(*1981) Pavel Novotný

(*1994) Jan Bendig

(*1990) Eva Toulová

(*1962) Janek Ledecký

(*1989) Albert Černý

(*1983) Tomáš Savka

(*1988) Miro Šmajda

(*1988) Roman Tomeš



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
26°42’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »