beran

Mirka Čejková
(2006): Extra

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
moderátorka, koučka
Mirka Čejková - Film: Extra
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mirka Čejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Extra":
(*1939) Karel Gott

(*1936) Helena Růžičková

(*1978) Eva Decastelo

(*1938) Věra Galatíková

(*1930) Petr Haničinec

(*1965) Filip Renč

(*1930) Josef Vinklář

(*1951) Boris Rösner

(*1960) Marek Vašut

(*1930) Antonín Moskalyk

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1939) Jiří Zahajský

(*1981) Paris Hilton

(*1943) Karel Černoch

(*1947) Petr Novotný

(*1941) Jan Antonín Pacák

(*1938) Karel Svoboda

(*1969) Lucie Výborná

(*1985) Renáta Czadernová

(*1973) Jan Kudláček

(*1973) Jan Kudláček (režisér)

(*1981) Pavel Novotný

(*1961) Martin Maxa

(*1972) Vendula Svobodová

(*1977) Vlasta Horváth

(*1984) Petr Poláček

(*1985) Sámer Issa

(*1978) Vladko Dobrovodský



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
17°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
24°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
8°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
4°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°39’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°50’
Lev
9°53’
UranUran:
Lev
26°42’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
12°47’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
7°56’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°54’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Panna
17°46’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
8°52’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »