strelec

Miro Šmajda
(2009): Slávik 2009

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Slávik 2009
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Slávik 2009":
(*1977) Juraj Mokrý

(*1947) Jozef Bednárik

(*1966) Peter Batthyany

(*1980) Lucia Siposová

(*1978) Filip Tůma

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1975) Dano Dangl

(*1967) Vilo Rozboril

(*1977) Marianna Ďurianová

(*1980) Adela Banášová

(*1981) Thomas Puskailer

(*1961) Richard Müller

(*1963) Ján Kuric

(*1954) Vašo Patejdl

(*1994) Jan Bendig

(*1954) Jožo Ráž

(*1987) Ben Cristovao

(*1961) Maťo Ďurinda

(*1984) Zuzana Smatanová



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Panna
21°45’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »