strelec

Miro Šmajda
(2009): Slávik 2009

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Slávik 2009
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Slávik 2009":
(*1977) Juraj Mokrý

(*1947) Jozef Bednárik

(*1966) Peter Batthyany

(*1980) Lucia Siposová

(*1978) Filip Tůma

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1975) Dano Dangl

(*1967) Vilo Rozboril

(*1977) Marianna Ďurianová

(*1980) Adela Banášová

(*1981) Thomas Puskailer

(*1961) Richard Müller

(*1963) Ján Kuric

(*1954) Vašo Patejdl

(*1994) Jan Bendig

(*1954) Jožo Ráž

(*1987) Ben Cristovao

(*1961) Maťo Ďurinda

(*1984) Zuzana Smatanová



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Panna
21°45’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brent Spiner
(*1949) herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek

Česká republika Věra Chytilová
(*1929) režisérka, pedagožka FAMU

Česká republika Laďka Něrgešová
(*1976) herečka, moderátorka

Kolumbie Shakira
(*1977) zpěvačka, tanečnice, textařka

Česká republika Ondřej Gregor
(*1983) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Buster Keaton
(*1895 - 1966) herec, komik, hvězda němého filmu, režisér

Německo Werner Heisenberg
(*1901 - 1976) německý atomový fyzik, tvůrce kvantové mechaniky

Česká republika Antonín Slavíček
(*1870 - 1910) český akademický malíř

Spojené státy Herbert Stothart
(*1885 - 1949) skladatel

Polsko Wislava Szymborska
(*1923 - 2012) básnířka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »