strelec

Miro Šmajda
(2002): Teleráno

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Teleráno
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Teleráno":
(*1954) Zdena Studenková

(*1980) Adela Banášová

(*1990) Nela Pocisková

(*1981) Thomas Puskailer

(*1976) Kvetka Horváthová

(*1979) Roman Juraško

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1959) Peter Nagy

(*1972) Tomio Okamura

(*1960) Štefan Dvorský

(*1976) Jana Hospodárová

(*1976) Adriana Poláková

(*1972) Daro Richter

(*1976) Lenka Šóošová

(*1984) Tina

(*1979) Mário Klein

(*1995) Celeste Buckingham



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Střelec
29°42’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »