strelec

Miro Šmajda
(2005): Inbox

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Inbox
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Inbox":
(*1978) Eva Decastelo

(*1966) Iveta Bartošová

(*1966) Jiří Macháček

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1968) Daniel Landa

(*1983) Jakub Prachař

(*1966) Lucie Bílá

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1977) Petr Vágner

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1970) Michal Malátný

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1981) Olga Lounová

(*1993) Ewa Farna

(*1982) Diana Kobzanová

(*1977) Libor Šula

(*1986) Tomáš Klus

(*1986) Aneta Langerová

(*1974) Marta Jandová

(*1960) David Koller

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1983) Tereza Tobiášová

(*1993) Denis Lacho

(*1985) Klára Vytisková

(*1978) Martina Gavriely

(*1977) Petr Bende

(*1967) Petr Kolář

(*1965) Josef Vojtek

(*1980) Helena Zeťová

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1977) Vlasta Horváth

(*1985) Sámer Issa

(*1978) Lenny Trčková

(*1979) Xindl X

(*1981) Ondřej Ruml

(*1980) Lejla Abbasová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Rak
24°53’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »