strelec

Miro Šmajda
(2008): One Man Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: One Man Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "One Man Show":
(*1966) Iveta Bartošová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1968) Daniel Landa

(*1966) Jiří Langmajer

(*1938) Jiří Krampol

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1986) Jiří Mádl

(*1980) Libor Bouček

(*1974) Jakub Kohák

(*1978) Lukáš Pavlásek

(*1965) Jiří X. Doležal

(*1993) Ewa Farna

(*1952) Alexander Hemala

(*1984) Daniel Holovský

(*1949) Ladislav Špaček

(*1978) Vladimir 518

(*1951) Josef Klíma

(*1957) Zdeněk Pohlreich

(*1980) Karolína Vrbasová

(*1987) Ben Cristovao

(*1960) Michal David

(*1982) Richard Nedvěd

(*1954) Andrej Babiš

(*1985) Kazma Kazmitch

(*1985) Kazma Kazmitch (režisér)

(*1965) David Rath

(*1987) Tarra White

(*1991) Martin Kubíček

(*1984) Julian Záhorovský

(*1976) Martin Kocián

(*1979) Aleš Lehký



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »