strelec

Miro Šmajda
(2010): VIP zprávy

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: VIP zprávy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "VIP zprávy":
(*1965) Robert Downey Jr.

(*1966) Billy Zane

(*1963) Whitney Houston

(*1939) Karel Gott

(*1965) Michal Suchánek

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1962) Karel Roden

(*1913) Zita Kabátová

(*1969) Eva Vejmělková

(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Jitka Smutná

(*1949) Eliška Balzerová

(*1947) Jana Šulcová

(*1978) Eva Decastelo

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1967) Nela Boudová

(*1929) Květa Fialová

(*1952) Hana Gregorová

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1979) Klára Issová

(*1978) Jitka Ježková

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1942) Marta Kubišová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1966) Jiří Macháček

(*1971) Dana Morávková

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Simona Stašová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1960) Ilona Svobodová

(*1945) Dana Syslová

(*1947) Lenka Termerová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1932) Alena Vránová

(*1946) Hana Zagorová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1938) Petr Kostka

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1953) Jan Kraus

(*1939) Alois Švehlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1938) Jiří Krampol

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1963) Veronika Gajerová

(*1934) Pierre Richard

(*1938) Claudia Cardinale

(*1964) Jiří Pomeje

(*1984) Scarlett Johansson

(*1973) Jiří Strach

(*1966) Richard Genzer

(*1967) Mark Ruffalo

(*1973) Rose McGowan

(*1955) Jan Hrušínský

(*1944) Carmen Mayerová

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1949) Jaroslava Hanušová

(*1973) Alice Bendová

(*1947) Jonathan Banks

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1948) Jiří Adamec

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1964) Sagvan Tofi

(*1987) Šárka Vaňková

(*1982) Cobie Smulders

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1986) Michael Foret

(*1972) Daniela Šinkorová

(*1976) Petr Vojnar

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1983) Kateřina Průšová

(*1975) Ruda z Ostravy

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1976) Tereza Kostková

(*1971) Igor Chmela

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1980) Andrea Verešová

(*1941) Uršula Kluková

(*1975) Robert Rosenberg

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1978) Matěj Ruppert



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Slovensko Milan Lasica
(*1940) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Česká republika Jan Vlasák
(*1943) herec

Česká republika Ondřej Hejma
(*1951) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, překladatel, novinář

Finsko Alvar Aalto
(*1898) architekt

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896) spisovatel, představitel psychologické prózy


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ida Lupino
(*1918) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Císler
(*1928) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Austrálie Natalie Imbruglia
(*1975) herečka, zpěvačka

Spojené státy Alice Cooper
(*1948) herec, zpěvák, hudebník, textař

Česká republika Petr Muk
(*1965) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Bohumil Hrabal
(*1914 - 1997) spisovatel

Spojené státy Woodrow Wilson
(*1856 - 1924) 28. prezident usa

Německo August Horch
(*1868 - 1951) automobilový konstrukté, zakladatel firem Horch a Audi

Německo Hugo Junkers
(*1859 - 1935) inženýr, letecký konstruktér, vynálezce, průmyslník

Francie Maria Schneider
(*1952 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »