strelec

Miro Šmajda
(2010): Adela show

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Adela show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Adela show":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1965) Michal Suchánek

(*1966) Iveta Bartošová

(*1972) Dara Rolins

(*1947) Helena Vondráčková

(*1968) Daniel Landa

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Jozef Vajda

(*1966) Richard Genzer

(*1972) Elena Podzámska

(*1977) Lukáš Latinák

(*1980) Andrea Verešová

(*1976) Leoš Mareš

(*1975) Dano Dangl (režisér)

(*1975) Dano Dangl

(*1979) Matej 'Sajfa' Cifra

(*1980) Adela Banášová

(*1990) Nela Pocisková

(*1977) Marián Čekovský

(*1965) Sisa Sklovská

(*1981) Thomas Puskailer

(*1961) Richard Müller

(*1949) Eva Máziková

(*1994) Jan Bendig

(*1959) Peter Nagy

(*1984) Tina

(*1980) Helena Zeťová

(*1980) Peter Cmorík



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Váhy
4°31’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »