strelec

Miro Šmajda
(2008): Bravo tv

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1988 (?)
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvák, kytarista
Miro Šmajda - Film: Bravo tv
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miro Šmajda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bravo tv":
(*1980) Lucie Vondráčková

(*1983) Jakub Prachař

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1981) Olga Lounová

(*1993) Ewa Farna

(*1986) Tomáš Klus

(*1986) Aneta Langerová

(*1994) Jan Bendig

(*1987) Ben Cristovao

(*1977) Petr Bende

(*1986) Tereza Kerndlová

(*1985) Sámer Issa

(*1995) Celeste Buckingham

(*1981) Ondřej Ruml



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
5°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
5°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°27’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°35’
Panna
8°24’
UranUran:
Střelec
29°42’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
8°40’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
13°24’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°36’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Panna
21°53’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Rak
5°59’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »