strelec

Miroslav Vrba
(1976): „Marečku, podejte mi pero!“

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Miroslav Vrba - Film: „Marečku, podejte mi pero!“
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miroslav Vrba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "„Marečku, podejte mi pero!“":
(*1939) Josef Abrhám

(*1907) František Filipovský

(*1968) Tomáš Holý

(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1930) Jiří Hálek

(*1922) Josef Kemr

(*1886) František Kovářík

(*1920) Václav Lohniský

(*1923) Jiří Lír

(*1938) Petr Nárožný

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1925) Jan Skopeček

(*1931) Ladislav Smoljak (scénárista)

(*1931) Ladislav Smoljak

(*1920) Jiří Sovák

(*1936) Zdeněk Svěrák (scénárista)

(*1936) Zdeněk Svěrák

(*1902) Václav Trégl

(*1924) Vladimír Hrubý

(*1938) Milena Dvorská

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1918) Marie Motlová

(*1933) Míla Myslíková

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1935) Libuše Švormová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1911) Darja Hajská

(*1954) Marcel Vašinka

(*1922) Václav Kotva

(*1921) Oldřich Velen

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1943) Petr Brukner

(*1925) Pavel Vondruška

(*1924) Oldřich Lipský (režisér)

(*1931) Jaroslav Weigel

(*1921) Jiřina Bílá

(*1919) Jaroslav Vozáb

(*1947) Martin Mahdal

(*1953) Gabriela Osvaldová

(*1942) Libuše Štědrá

(*1907) Josef Střecha

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1962) Roman Čada

(*1922) Václav Špidla

(*1955) Martin Učík

(*1931) Miloš Švarc

(*1959) David Smoljak

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1939) Jiří Macák (kameraman)



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
22°32’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°06’
Lev
1°01’
UranUran:
Beran
15°28’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Rak
21°36’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°03’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Beran
14°41’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Býk
19°32’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »