ryby

Václav Liška
(2005): Žralok v hlavě

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Žralok v hlavě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Žralok v hlavě":
(*1950) Jiří Lábus

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1954) Jana Krausová

(*1920) Věra Tichánková

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1971) Jan P. Muchow (hudební skladatel)

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1975) Maria Procházková (režisérka)

(*1975) Maria Procházková (scénáristka)

(*1965) Michal Žabka

(*1953) Ludmila Šafářová

(*1983) Hana Vagnerová

(*1985) Petra Nesvačilová

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1976) Kristina Kloubková



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Rak
24°53’
UranUran:
Střelec
0°01’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »