ryby

Václav Liška
(2005): Eden (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Eden (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eden (TV seriál)":
(*1938) Petr Nárožný

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1961) Pavel Kříž

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1968) Radek Holub

(*1960) Anna Šišková

(*1947) Jana Švandová

(*1945) Dana Syslová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1943) František Němec

(*1976) Petr Burian

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1939) Alois Švehlík

(*1951) Vlado Černý

(*1941) Oldřich Vlach

(*1982) Dorota Nvotová

(*1957) Petr Nikolaev (režisér)

(*1966) Jan Potměšil

(*1966) Pavel Řezníček

(*1952) Jan Kašpar

(*1958) Jiří Chlumský (režisér)

(*1957) Peter Aczel

(*1931) Eva Jiroušková

(*1973) Marek Taclík

(*1955) Václav Koubek

(*1972) Jana Vaculíková

(*1976) Monika Zoubková

(*1955) Martin Učík

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1980) Renata Visnerová-Prokopová

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1971) Peter Varga

(*1961) Pavel Novotný

(*1976) Karol Csino

(*1964) Svatopluk Schuller

(*1967) Gabriela Hyrmanová

(*1956) Zdeněk Sedláček

(*1970) Jan Španbauer

(*1966) Jan Vondráček

(*1979) Tereza Hofová

(*1976) Jana Malá

(*1976) Jiří Hána

(*1959) Eliška Kasanová

(*1980) Gabriela Csinová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Rak
24°53’
UranUran:
Střelec
0°01’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »