ryby

Václav Liška
(2006): Letiště (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Letiště (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Letiště (TV seriál)":
(*1938) Milena Dvorská

(*1963) David Matásek

(*1949) Pavel Zedníček

(*1975) Petra Špalková

(*1944) Jana Altmannová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1926) Věra Koktová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1975) Linda Rybová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1960) Anna Šišková

(*1944) Jana Synková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1968) Martin Sitta

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Alois Švehlík

(*1955) Pavel Marek

(*1959) Maroš Kramár

(*1962) Petr Meissel

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1963) Šimon Caban

(*1973) Radim Špaček (režisér)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1956) Josef Carda

(*1966) Pavel Řezníček

(*1958) Bohumil Klepl

(*1978) Jan Dolanský

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1973) Alice Bendová

(*1972) Kamil Švejda

(*1959) Marek Brodský

(*1949) Jiří Korn

(*1973) Roman Zach

(*1975) Brian Caspe

(*1975) Kateřina Urbancová

(*1958) Stanislav Lehký

(*1944) Jan Nemejovský

(*1981) Irena Máchová

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1957) Marie Ludvíková

(*1965) Josef Polášek

(*1947) Martin Štěpánek

(*1978) Tereza Duchková

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1987) Šárka Vaculíková

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1971) Igor Chmela

(*1955) Jana Janěková

(*1972) David Švehlík

(*1964) Robert Nebřenský

(*1975) Kryštof Rímský

(*1979) Andrej Polák

(*1952) Petr Svoboda

(*1977) Pavel Šimčík

(*1968) Leoš Noha

(*1954) Miloš Černoušek

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1980) Milan Enčev

(*1955) Martin Učík

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1976) Jakub Sommer (režisér)

(*1946) Jiří Wohanka

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1955) Václav Legner

(*1955) Simona Peková

(*1972) Kamila Vondrová

(*1975) Pavel Batěk

(*1956) Zdeněk Sedláček

(*1967) František Staněk

(*1961) Petr Franěk

(*1967) Pavel Tesař

(*1985) Matouš Ruml

(*1979) Jana Stryková

(*1986) Kateřina Urbanová

(*1977) Jana Tabrea

(*1969) Gustav Řezníček

(*1937) Tomáš Šolc

(*1985) Renáta Czadernová

(*1989) Jan Řéhák

(*1979) Michal Kern

(*1967) Ivo Novák

(*1979) Jakub Wagner

(*1979) Lukáš Jůza

(*1972) Tomáš Bambušek

(*1968) Martin Janouš

(*1968) Ivana Buková

(*1964) Simona Prasková

(*1961) Martin Mejzlík

(*1955) Petr Bucháček

(*1976) Daniel Vagenknecht



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Lev
9°53’
UranUran:
Střelec
0°01’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »