ryby

Václav Liška
(2015): Místo zločinu Plzeň (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Místo zločinu Plzeň (TV seriál)":
(*1962) Lukáš Vaculík

(*1974) Václav Chalupa

(*1942) Jana Gýrová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1968) Tereza Brodská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1952) Ľubomír Paulovič

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1973) Radim Špaček

(*1952) Vladimír Kratina

(*1929) Ivo Niederle

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1981) Ondřej Brousek

(*1970) Martin Stránský

(*1975) Jan Zadražil

(*1971) Igor Ondříček

(*1962) Michael Dymek

(*1961) Daniel Rous

(*1970) Martin Myšička

(*1956) Jiří Šesták

(*1987) Markéta Frösslová

(*1983) Hana Vagnerová

(*1962) Aleš Najbrt

(*1946) Kateřina Burianová-Rajmontová

(*1978) Martin Hofmann

(*1980) Zuzana Vejvodová

(*1980) Andrea Verešová

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1958) Martin Havelka

(*1973) Radek Zima

(*1980) Milan Enčev

(*1977) Kateřina Holánová

(*1946) Josef Nechutný

(*1987) Iveta Jiřičková

(*1952) Jan Burian

(*1966) Andrej Toader

(*1957) Ivan Urbánek

(*1993) Václav Veselý

(*1959) Ivan G'Vera

(*1991) Berenika Kohoutová

(*1974) Daniela Choděrová

(*1980) Teresa Branna

(*1972) Tomáš Bambušek

(*1989) Vladimír Polívka

(*1962) Ivana Wojtylová

(*1984) Martina Krátká

(*1961) Asen Šopov (kameraman)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Střelec
0°54’
UranUran:
Střelec
0°01’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »