ryby

Václav Liška
(2012): Jak se vám líbí (divadelní záznam)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Jak se vám líbí (divadelní záznam)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak se vám líbí (divadelní záznam)":
(*1956) Jiří Šesták

(*1964) Aleš Kisil (režisér)

(*1942) Petr Šporcl

(*1977) Dana Verzichová

(*1980) Teresa Branna

(*1978) Táňa Kupcová

(*1984) Zuzana Stavná

(*1954) David Radok (režisér)



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Váhy
28°19’
UranUran:
Střelec
0°01’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »