ryby

Václav Liška
(2014): Kancl (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Kancl (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kancl (TV seriál)":
(*1957) Milan Šteindler (režisér)

(*1978) Pavla Ptáčková-Vitázková

(*1965) Václav Kopta

(*1968) Tomáš Sagher

(*1983) Michal Dalecký

(*1980) Dušan Vitázek



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Štír
20°24’
UranUran:
Střelec
0°01’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »