ryby

Václav Liška
(2015): Labyrint (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec
Václav Liška - Film: Labyrint (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Labyrint (TV seriál)":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1968) Radek Holub

(*1934) Jana Štěpánková

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1943) František Němec

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1966) Jiří Langmajer

(*1963) Matej Landl

(*1960) Ján Gallovič

(*1965) Lukáš Hlavica

(*1973) Jiří Strach (režisér)

(*1973) Jiří Strach

(*1964) Jana Hubinská

(*1955) Jan Hrušínský

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1978) Pavla Ptáčková-Vitázková

(*1977) Lenka Krobotová

(*1979) Zuzana Kanócz

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1950) Josef Jurásek

(*1949) Karel Mišurec

(*1971) Petra Jungmanová

(*1947) Václav Helšus

(*1980) Michal Beran

(*1950) Hanuš Bor

(*1958) Martin Zahálka

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1983) Kateřina Janečková

(*1983) Ondřej Gregor (hudební skladatel)

(*1946) Jiří Wohanka

(*1994) Anna Linhartová

(*1957) Ivan Vojtek

(*1984) Eva Kratochvílová

(*1980) Hana Holišová

(*1975) Pavel Batěk

(*1961) Tomáš Turek

(*1966) Jan Vondráček

(*1976) Eva Vrbková

(*1981) Pavel Novotný

(*1976) Jiří Hána

(*1968) Tomáš Sagher

(*1979) Hana Briešťanská

(*1960) Josef Kundera

(*1979) Marek Holý

(*1958) Jiří Štrébl

(*1970) Martin Sláma

(*2000) Jan Maršál

(*1983) Michal Dalecký

(*1990) Jakub Zedníček

(*1978) Stanislav Majer

(*1992) Andrea Daňková

(*1995) Gregor Bauer

(*1973) Markéta Sedláčková

(*1971) Radim Hladík ml. (zvukař)



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
15°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
24°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°21’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Váhy
7°02’
Střelec
0°54’
UranUran:
Střelec
0°01’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Střelec
24°50’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Váhy
23°37’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°24’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Štír
8°54’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Býk
14°55’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »