vahy

Dale Dye
(1998): Sedm dní (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Sedm dní (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Sedm dní (TV seriál)":
(*1970) Gina Philips

(*1953) Robert Picardo

(*1942) Kenneth Johnson (režisér)

(*1948) Christopher Crowe (scénárista)

(*1937) Jeannot Szwarc (režisér)

(*1988) Bobby Edner

(*1987) Michael Angarano

(*1950) Cary-Hiroyuki Tagawa

(*1914) Norman Lloyd

(*1941) John McPherson (režisér)

(*1944) Charles Correll (režisér)

(*1961) Wade Williams

(*1948) Al Gore

(*1959) Nick Searcy

(*1956) Vladimír Kulich

(*1946) Alan Scarfe

(*1974) Natassia Malthe

(*1957) Michael Bailey Smith

(*1982) Jewel Staite

(*1959) Robert Knepper

(*1977) Elizabeth Bogush

(*1985) Jessica Lucas

(*1964) Garret Dillahunt

(*1973) Christina Moore

(*1950) Gary Graham

(*1980) Tanja Reichert

(*1959) Brian Thompson

(*1981) Lindsay Maxwell

(*1962) Alex Veadov

(*1969) Jonathan LaPaglia

(*1973) Reggie Lee

(*1969) Paul McGillion

(*1971) Keegan Connor Tracy

(*1926) Ned Romero

(*1968) Matthew Harrison

(*1981) Zak Santiago

(*1976) Justin Shilton

(*1974) Misha Collins

(*1972) Françoise Yip

(*1960) Don Franklin

(*1957) Gregory McKinney

(*1945) Thomas Kopache

(*1969) Marco Hofschneider

(*1961) Scott Alan Smith

(*1978) Alessandro Juliani

(*1977) Lauren Woodland

(*1965) Kieran Mulroney

(*1961) Raymond Cruz

(*1987) Kelsey Mulrooney

(*1954) Craig Wasson

(*1964) Rodney Rowland

(*1964) Hrothgar Mathews

(*1963) Hiro Kanagawa

(*1961) Greg Anderson

(*1954) James Morrison

(*1934) Aki Aleong

(*1969) Alexandra Hedison

(*1986) James Kirk

(*1976) Will Dotter

(*1967) Rick Worthy

(*1959) Kirk Baltz

(*1969) Vanessa Dorman

(*1989) Yvonne Zima

(*1975) Chris Kramer

(*1966) Kristen Dalton

(*1971) Sam Vincent

(*1952) Aaron Lipstadt (režisér)

(*1954) Dan Shea

(*1979) Tony Denman

(*1979) Jud Tylor

(*1970) Brian Markinson

(*1962) Peter J. Lucas

(*1953) Jeff Kober

(*1971) Don Handfield (scénárista)

(*1949) George Cheung

(*1964) Lawrence Monoson

(*1966) Douglas O'Keeffe

(*1988) Lindze Letherman

(*1972) Kimani Ray Smith

(*1974) Adrian Holmes

(*1973) Jordan Marder

(*1957) Mackenzie Gray

(*1974) T. J. Shanks

(*1958) Eddie Velez

(*1972) Benz Antoine

(*1942) Ben Murphy

(*1969) Anne Marie DeLuise

(*1924) Jimmy Carter

(*1973) Michelle Goh

(*1989) Devin Douglas Drewitz

(*1972) Adam Harrington

(*1971) Jessalyn Gilsig

(*1943) Michael Vejar (režisér)



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »