lev

Eriq La Salle
(2002): Zóna soumraku (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Zóna soumraku (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zóna soumraku (TV seriál)":
(*1961) Forest Whitaker

(*1973) Shannon Elizabeth

(*1952) Jonathan Frakes (režisér)

(*1958) Deran Sarafian (režisér)

(*1972) Robin Tunney

(*1967) Gil Bellows

(*1974) Jeremy Sisto

(*1973) Marisol Nichols

(*1968) Moira Kelly

(*1942) Ian McShane

(*1975) Nicki Aycox

(*1990) Ashley Edner

(*1978) Katherine Heigl

(*1984) Heather McEwen

(*1945) Bob Balaban (režisér)

(*1962) Keith Hamilton Cobb

(*1963) Dylan Walsh

(*1974) Sarah Strange

(*1973) Sydney Tamiia Poitier

(*1971) Method Man

(*1980) Jessica Simpson

(*1980) Lauren Lee Smith

(*1976) Michael Peña

(*1980) Sarah Carter

(*1986) Penn Badgley

(*1981) Crystal Lowe

(*1957) Željko Ivanek

(*1957) Peter Williams

(*1972) Kristin Lehman

(*1965) Sofia Milos

(*1996) Meshach Peters

(*1959) Perry Lang (režisér)

(*1967) Reed Diamond

(*1973) Molly Sims

(*1964) Patrick Warburton

(*1961) Titus Welliver

(*1989) Jascha Washington

(*1974) Bonnie Somerville

(*1982) Daniella Evangelista

(*1969) Wood Harris

(*1971) Claudette Mink

(*1965) Wallace Langham

(*1969) Paul McGillion

(*1981) Zak Santiago

(*1983) Jesse Moss

(*1974) Vincent Laresca

(*1973) Gabrielle Miller

(*1953) Gary Carlos Cervantes

(*1994) Liliana Mumy

(*1994) Jessica Amlee

(*1955) Paul Rodriguez

(*1969) Roger R. Cross

(*1975) Michelle Harrison

(*1972) Tiffany Lyndall-Knight

(*1968) Ben Bass

(*1976) Enuka Okuma

(*1971) Kristi Angus

(*1992) Rachel Victoria

(*1993) Emily Hirst

(*1975) Warren Christie

(*1975) Chris Kramer

(*1983) Kyle Labine

(*1965) Lynda Boyd

(*1975) Terry Chen

(*1948) Jim Byrnes

(*1973) Daniel Boileau

(*1972) Aaron Pearl

(*1970) Brian Markinson

(*1972) Greg Serano

(*1975) John Reardon

(*1970) Jed Rees

(*1965) Allison Hossack

(*1972) Kimani Ray Smith

(*1974) Adrian Holmes

(*1974) Matthew Currie Holmes

(*1966) Colin Cunningham

(*1970) Eli Richbourg (režisér)

(*1957) Mackenzie Gray

(*1950) Debbie Allen (režisérka)

(*1960) Wanda Cannon

(*1924) Rod Serling (scénárista)

(*1969) Anne Marie DeLuise

(*1979) Elizabeth Thai

(*1983) Ryan McDonell

(*1940) Winrich Kolbe (režisér)



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »