vodnar

Faran Tahir
(1999): Západní křídlo (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Západní křídlo (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Západní křídlo (TV seriál)":
(*1936) Hector Elizondo

(*1950) David Graf

(*1964) Rob Lowe

(*1940) Martin Sheen

(*1955) Jimmy Smits

(*1964) Mary-Louise Parker

(*1936) Alan Alda

(*1960) Oliver Platt

(*1959) Allison Janney

(*1939) Lily Tomlin

(*1946) Ed O'Neill

(*1953) Robert Picardo

(*1969) Mary McCormack

(*1955) Richard Schiff

(*1944) Stockard Channing

(*1954) Clark Johnson (režisér)

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1952) Mimi Leder (režisérka)

(*1957) Michael Lehmann (režisér)

(*1956) Paris Barclay (režisér)

(*1971) Annabeth Gish

(*1958) Mark Moses

(*1972) Gabrielle Union

(*1959) Alex Hyde-White

(*1969) Janel Moloney

(*1968) Jorja Fox

(*1965) Marlee Matlin

(*1952) CCH Pounder

(*1957) Laura Innes (režisérka)

(*1934) Bill Cobbs

(*1970) Nina Siemaszko

(*1977) Danielle Harris

(*1954) Ken Olin (režisér)

(*1952) Terry O'Quinn

(*1968) Moira Kelly

(*1953) Timothy Busfield

(*1942) Ian McShane

(*1952) Daniel Hugh Kelly

(*1934) Lou Antonio (režisér)

(*1967) Ty Burrell

(*1959) Dylan Baker

(*1958) Kevin Rodney Sullivan (režisér)

(*1945) Jeremy Paul Kagan (režisér)

(*1985) Josh Zuckerman

(*1958) Ted McGinley

(*1974) Dulé Hill

(*1959) Bradley Whitford

(*1967) Renée Estevez

(*1949) Don Scardino (režisér)

(*1978) Michael McCafferty

(*1958) Rick Cramer

(*1944) Kevin Tighe

(*1966) Joshua Malina

(*1950) Thomas Schlamme (režisér)

(*1952) David Garrison

(*1978) Omar Benson Miller

(*1948) Richard Riehle

(*1966) Lisa Edelstein

(*1971) Christina Chang

(*1969) Allison Smith

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1961) Paul McCrane (režisér)

(*1970) Jason Ensler (režisér)

(*1946) John Spencer

(*1957) Željko Ivanek

(*1975) James Kyson

(*1962) Carlos Gómez

(*1959) Robert Knepper

(*1959) Alfonso Freeman

(*1946) Dean Cundey (kameraman)

(*1969) Patrick Fischler

(*1977) Liza Weil

(*1963) James Denton

(*1968) Emily Procter

(*1961) Evan Handler

(*1972) Reiko Aylesworth

(*1973) J. August Richards

(*1975) Danica McKellar

(*1961) Bonita Friedericy

(*1968) Cress Williams

(*1967) Reed Diamond

(*1976) Lauren Stamile

(*1975) David Burtka

(*1947) Alan Dale

(*1971) Rebecca Creskoff

(*1962) Michael Gaston

(*1941) Leon Russom

(*1940) Dakin Matthews

(*1948) Larry Brandenburg

(*1950) Mark Blum

(*1989) Landry Allbright

(*1960) Christopher Cousins

(*1965) Kiersten Warren

(*1957) Rosalind Chao

(*1962) Clark Gregg

(*1960) Valarie Pettiford

(*1939) Kathryn Joosten

(*1977) Patricia Prata

(*1972) NiCole Robinson



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
3°31’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »