rak

Jiří Wohanka
(1992): Panelák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Panelák
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Panelák":
(*1949) Ota Jirák

(*1959) Michal Pešek

(*1962) Petr Meissel

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1943) Jan Kotva

(*1939) Jiří Zobač

(*1957) Alice Šnirychová-Dvořáková



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »