rak

Jiří Wohanka
(1975): Osvobození Prahy

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Osvobození Prahy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Osvobození Prahy":
(*1926) Vladimír Ptáček

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1903) Vladimír Šmeral

(*1934) Josef Somr

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1937) Jiří Kodet

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1922) Josef Větrovec

(*1910) Raoul Schránil

(*1952) Jan Hartl

(*1925) Gustav Vondráček

(*1965) Miriam Chytilová

(*1950) Renáta Doleželová

(*1919) Věra Kalendová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1950) Zuzana Ondrouchová

(*1911) Marie Vášová

(*1942) Josef Dvořák

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1953) Jan Kraus

(*1951) Boris Rösner

(*1939) Alois Švehlík

(*1934) Vladimír Brabec

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Jan Přeučil

(*1947) Jaroslav Drbohlav

(*1922) Jiří Holý

(*1935) Milan Riehs

(*1922) Václav Kotva

(*1932) Zdeněk Braunschläger

(*1941) Bronislav Križan

(*1952) Zdeněk Dolanský

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1929) Zdeněk Ornest

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1921) Jindřich Narenta

(*1930) Jan Pohan

(*1924) Ladislav Chudík

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1947) Karel Heřmánek

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1911) Otakar Vávra (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1932) Miroslav Zounar

(*1926) Pjotr Veljaminov

(*1928) Gunnar Möller

(*1919) Ota Sklenčka

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1923) Josef Langmiler

(*1920) Nikolaj Griňko

(*1921) Augustín Kubáň

(*1927) Milan Sandhaus

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1923) Jiří Němeček

(*1922) Rudolf Ulrich

(*1924) Karel Koloušek

(*1924) Karel Fridrich

(*1910) Miroslav Svoboda

(*1929) Alois Liškutín

(*1923) Miloslav Homola

(*1931) Jiří Tomek

(*1909) Josef A. Stehlík

(*1907) Ladislav Gzela

(*1919) František Miroslav Doubrava

(*1912) Václav Fišer

(*1922) Jan Víšek

(*1935) Hana Houbová

(*1933) František Vicena

(*1929) Pavel Robin

(*1940) Karel Engel

(*1924) Karel Hlušička

(*1917) Vladimír Linka

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1922) Jana Robenková

(*1944) Jiří Klem

(*1926) Vladimír Bičík

(*1924) Miroslav Rous

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1927) Stanislav Remunda

(*1942) Milan Pěkný

(*1921) Vladislav Strželčik

(*1916) Wilhelm Koch-Hooge

(*1908) Karel Fořt

(*1913) František Voborský

(*1907) Jan Kühmund

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1944) Jaroslav Vlk

(*1923) Miloslav Novák

(*1914) František Kubíček

(*1920) Milan Jedlička

(*1924) Bohuslav Ličman

(*1931) Jaroslav Wagner-Klenka



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Rak
15°50’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »