rak

Jiří Wohanka
(2011): Čapkovy kapsy (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Čapkovy kapsy (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Čapkovy kapsy (TV seriál)":
(*1938) Petr Nárožný

(*1925) Jan Skopeček

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1934) Josef Somr

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1975) Petra Špalková

(*1952) Jan Hartl

(*1968) Radek Holub

(*1943) Václav Postránecký

(*1946) Radka Fidlerová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1923) Luba Skořepová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1944) Jana Synková

(*1945) Johanna Tesařová

(*1943) František Němec

(*1960) Jaromír Dulava

(*1971) Radim Fiala

(*1982) Kryštof Hádek

(*1969) David Novotný

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1962) Vladimír Javorský

(*1947) Oldřich Vízner

(*1951) Vlado Černý

(*1943) Petr Brukner

(*1936) Václav Sloup

(*1947) Karel Heřmánek

(*1973) Jiří Strach

(*1956) Josef Carda

(*1955) Jan Hrušínský

(*1958) Dana Batulková

(*1971) Marek Dobeš

(*1977) Lenka Krobotová

(*1949) Pavel Rímský

(*1965) Pavlína Mourková

(*1947) Václav Helšus

(*1973) Radim Kalvoda

(*1964) Miroslav Večerka

(*1941) Petr Pelzer

(*1971) Klára Melíšková

(*1941) Marie Málková

(*1984) Hana Baroňová

(*1970) Martin Myšička

(*1953) Jaromír Meduna

(*1946) Kateřina Burianová-Rajmontová

(*1952) Jindřich Hinke

(*1942) Jiří Havel

(*1957) Marcela Peňázová

(*1943) Milan Markovič

(*1980) Iva Pazderková

(*1972) David Švehlík

(*1941) Jiří Bednář

(*1985) Petra Nesvačilová

(*1949) Václav Knop

(*1978) Radek Kuchař

(*1979) Michal Novotný

(*1968) Leoš Noha

(*1963) Monika Žáková

(*1952) Miroslav Šnajdr

(*1971) Karel Zima

(*1983) Ondřej Gregor (hudební skladatel)

(*1973) Simona Babčáková

(*1973) Simona Babčáková (režisérka)

(*1945) Ivo Kubečka

(*1997) Adam Mišík

(*1939) Milan Slepička

(*1971) Slobodanka Raduň (režisérka)

(*1933) Václav Šašek (scénárista)

(*1951) Jiří Vondráček

(*1947) Vladimír Kudla

(*1971) Peter Varga

(*1964) Svatopluk Schuller

(*1949) Marie Spurná

(*1981) Ladislav Hampl

(*1987) Vojtěch Moravec (režisér)

(*1973) Monika A. Fingerová

(*1985) Rozálie Kohoutová (režisérka)

(*1985) Matouš Ruml

(*1976) Eva Vrbková

(*1983) Martin Kraus

(*1980) Jiří Havelka

(*1985) Ondřej Pšenička

(*1985) Dana Marková

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1983) Marie Málková

(*1987) Jan Vejnar (režisér)

(*1931) Ivan Klíma (scénárista)

(*1979) Zdeněk Beran (hudební skladatel)

(*1979) Jan Holík

(*1978) Stanislav Majer

(*1946) Radim Hladík st. (hudební skladatel)

(*1948) Jan Hrubý (hudební skladatel)

(*1969) Petr Šoupa (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Váhy
16°40’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »