rak

Jiří Wohanka
(2005): Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)":
(*1925) Jan Skopeček

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1959) Bára Štěpánová

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1947) Jana Šulcová

(*1944) Jana Altmannová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1974) Lucie Benešová

(*1954) Jana Boušková

(*1943) Jana Břežková

(*1953) Hana Čížková

(*1952) Hana Gregorová

(*1942) Jana Gýrová

(*1924) Libuše Havelková

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1935) Miriam Kantorková

(*1967) Kateřina Kornová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1971) Dana Morávková

(*1945) Alena Procházková

(*1926) Zdenka Procházková

(*1963) Magda Reifová

(*1975) Linda Rybová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1945) Dana Syslová

(*1938) Hana Talpová

(*1933) Valentina Thielová

(*1974) Lucie Vačkářová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1971) Jan P. Muchow (hudební skladatel)

(*1971) Radim Fiala

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1965) Jan Šťastný

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1961) Jan Čenský

(*1976) Martin Kubačák

(*1966) Jiří Langmajer

(*1955) Pavel Marek

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1959) Maroš Kramár

(*1949) Ota Jirák

(*1954) Marcel Vašinka

(*1936) Jan Kačer

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1960) Zdeněk Pecháček

(*1952) Zdeněk Žák

(*1963) Karel Greif

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jan Kanyza

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1959) David Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1969) Roman Pomajbo

(*1971) Barbora Munzarová

(*1963) Veronika Gajerová

(*1971) Jan Pecha (režisér)

(*1966) Jaromír Polišenský (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1958) Dana Batulková

(*1945) Moris Issa (režisér)

(*1944) Carmen Mayerová

(*1948) Petr Štěpánek

(*1962) Ivan Jiřík

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Alexej Pyško

(*1963) Aleš Procházka

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1979) Martin Písařík

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1977) Eva Janoušková

(*1978) Eva Nádaždyová

(*1956) Zuzana Zemanová-Hojdová (režisérka)

(*1959) Pavel Kikinčuk

(*1978) Pavla Ptáčková-Vitázková

(*1964) Veronika Jeníková

(*1945) Luděk Nešleha

(*1931) Eva Jiroušková

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1973) Roman Zach

(*1970) Martin Stránský

(*1982) Sandra Nováková

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1979) Josef Pejchal



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Rak
24°53’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »