rak

Jiří Wohanka
(2007): Trapasy (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Trapasy (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Trapasy (TV seriál)":
(*1925) Jan Skopeček

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1944) Jiří Pecha

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1941) Iva Janžurová

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1961) Pavel Kříž

(*1963) David Matásek

(*1962) Karel Roden

(*1950) Jiří Lábus

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1968) Radek Holub

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1978) Eva Decastelo

(*1944) Jana Altmannová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1974) Lucie Benešová

(*1967) Nela Boudová

(*1954) Jana Boušková

(*1941) Helga Čočková

(*1936) Nina Divíšková

(*1929) Květa Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1937) Zdena Hadrbolcová

(*1974) Monika Hilmerová

(*1981) Martha Issová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1954) Jana Krausová

(*1955) Jana Paulová

(*1975) Linda Rybová

(*1960) Anna Šišková

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1945) Dana Syslová

(*1933) Valentina Thielová

(*1945) Jana Vaňková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1960) Jaromír Dulava

(*1942) Josef Dvořák

(*1982) Kryštof Hádek

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1965) Jan Šťastný

(*1949) Petra Černocká

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1978) Jaromír Nosek

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1939) Alois Švehlík

(*1972) Pavel Liška

(*1934) Vladimír Brabec

(*1933) Luděk Munzar

(*1949) Ota Jirák

(*1954) Ondřej Havelka

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1952) Zdeněk Žák

(*1941) Oldřich Vlach

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1962) Petr Meissel

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1959) David Prachař

(*1983) Jakub Prachař

(*1960) Marek Vašut

(*1947) Karel Heřmánek

(*1925) Pavel Vondruška

(*1963) Veronika Gajerová

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1939) Dušan Klein

(*1952) Miloš Zábranský (režisér)

(*1954) Zdeněk Zelenka (režisér)

(*1973) Jiří Strach

(*1977) Jan Budař

(*1958) Dana Batulková

(*1936) Miloň Čepelka

(*1929) Ivo Niederle

(*1940) Jan Hraběta

(*1964) Simona Postlerová

(*1966) Pavel Řezníček

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1978) Jan Dolanský

(*1956) Vladislav Beneš

(*1938) Liliana Malkina

(*1979) Martin Písařík

(*1966) Igor Bareš

(*1981) Barbora Seidlová

(*1973) Filip Blažek

(*1988) Vojtěch Kotek



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Lev
24°26’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »