rak

Jiří Wohanka
(1973): Dny zrady II.

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Dny zrady II.
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Dny zrady II.":
(*1924) Otakar Brousek st.

(*1926) Vladimír Ptáček

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1903) Vladimír Šmeral

(*1934) Josef Somr

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1922) Josef Větrovec

(*1910) Raoul Schránil

(*1950) Renáta Doleželová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1920) Gustav Opočenský

(*1938) Jiří Krampol

(*1947) Jaroslav Drbohlav

(*1922) Jiří Holý

(*1931) Ladislav Lakomý

(*1931) Jan Teplý st.

(*1935) Milan Riehs

(*1922) Václav Kotva

(*1922) Jiří Pleskot

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1931) Oto Ševčík

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1936) Karel Hábl

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1924) Ilja Prachař

(*1945) Emil Horváth ml.

(*1924) Vladimír Salač

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1911) Otakar Vávra (režisér)

(*1909) Antonín Zelenka (střihač)

(*1932) Miroslav Zounar

(*1906) Miloš Nedbal

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1928) Gunnar Möller

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1919) Ota Sklenčka

(*1914) Bohumil Šmída

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1937) Emma Černá

(*1923) Josef Langmiler

(*1906) Martin Gregor

(*1913) Rudolf Velický

(*1948) Jiří Adamec

(*1945) Michal Pavlata

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1904) Karel Peyr

(*1904) František Marek

(*1907) Gustav Nezval

(*1921) Rudolf Jurda

(*1921) Jaroslav Radimecký

(*1921) František Zvarík

(*1947) Martin Štěpánek

(*1927) Dobroslav Čech

(*1920) Jiří Joran

(*1915) Pavel Spálený

(*1902) Vladimír Štros

(*1904) Vlasta Jelínková

(*1928) Jiří Valenta

(*1933) František Vicena

(*1904) Jaroslav Raušer

(*1943) Petr Oliva

(*1926) Karel Vlček

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1940) Karel Engel

(*1924) Karel Hlušička

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1926) Vladimír Stach

(*1929) Milan Kindl

(*1925) Roman Hemala

(*1918) Josef Němeček

(*1926) Vladimír Bičík

(*1924) Miroslav Rous

(*1927) Ladislav Kazda

(*1920) Oldřich Janovský

(*1921) Karel Šebesta

(*1921) Vladislav Strželčik

(*1916) Wilhelm Koch-Hooge

(*1941) Jan Schánilec

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1904) Rudolf Široký

(*1914) Kamil Bešťák

(*1926) Milan Holubář

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1932) Jan Bartoš

(*1918) Rudolf Chromek

(*1923) Miloslav Novák

(*1911) Otto Ohnesorg

(*1924) Bohuslav Ličman

(*1949) Václav Knop

(*1914) Erich Brauer

(*1928) Bohuš Pastorek

(*1919) Rudolf Krátký



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Beran
12°53’

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »