rak

Jiří Wohanka
(1974): Motiv pro vraždu

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Motiv pro vraždu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Motiv pro vraždu":
(*1939) Josef Abrhám

(*1930) Jiří Hálek

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1937) Eugen Jegorov

(*1940) Petr Čepek

(*1934) Josef Somr

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1918) Marie Motlová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1940) Jana Brejchová

(*1924) Slávka Budínová

(*1941) Helga Čočková

(*1936) Nina Divíšková

(*1923) Antonie Hegerlíková

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1910) Blanka Waleská

(*1965) Filip Renč

(*1940) Václav Mareš

(*1943) Karel Bělohradský

(*1931) Jan Teplý st.

(*1935) Radim Vašinka

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1921) Oldřich Velen

(*1951) Vlado Černý

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1936) Karel Hábl

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1924) Ilja Prachař

(*1940) Josef Šebek

(*1943) Július Matula (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1935) Tomáš Svoboda (scénárista)

(*1935) Tomáš Svoboda (režisér)

(*1936) Jan Faltýnek

(*1929) Ivo Niederle

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1932) Viktor Maurer

(*1914) Bohumil Šmída

(*1923) Josef Langmiler

(*1931) Stanislav Litera

(*1916) František Hanus

(*1920) Gustav Heverle

(*1923) Jiří Němeček

(*1897) Viktor Očásek

(*1944) Petr Hapka (hudební skladatel)

(*1945) Miloš Vávra

(*1924) Karel Fridrich

(*1930) Josef Velda

(*1907) Ladislav Gzela

(*1913) Magda Maděrová

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1949) Tomáš Sedláček

(*1940) Karel Engel

(*1939) Naděžda Prchalová-Vicenová

(*1930) Josef Bárta

(*1941) Jiří Bednář

(*1911) Otto Ohnesorg

(*1922) František Rokos

(*1936) Karel Vítek st.

(*1939) Oldřich Vlček

(*1924) Martin Liška

(*1925) Jan Oliva (scénograf)

(*1946) Milena Svobodová



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Rak
0°30’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »