rak

Jiří Wohanka
(1996): Hospoda (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Hospoda (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Hospoda (TV seriál)":
(*1930) Jiří Hálek

(*1938) Petr Nárožný

(*1925) Jan Skopeček

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1934) Josef Somr

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1965) Michal Suchánek

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1930) Blažena Holišová

(*1948) Pavel Nový

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1965) Miriam Chytilová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1958) Ljuba Krbová

(*1966) Jiří Macháček

(*1923) Luba Skořepová

(*1920) Věra Tichánková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1942) Josef Dvořák

(*1947) Viktor Preiss

(*1939) Miroslav Moravec

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1937) Jan Přeučil

(*1947) Radan Rusev

(*1954) Marcel Vašinka

(*1922) Václav Kotva

(*1935) Jaroslav Kepka

(*1959) Michal Pešek

(*1941) Oldřich Vlach

(*1936) Václav Sloup

(*1947) Jan Kanyza

(*1959) David Prachař

(*1932) Ladislav Trojan

(*1925) Pavel Vondruška

(*1964) Jiří Pomeje

(*1932) Jaroslav Dudek (režisér)

(*1943) Jiří Wimmer

(*1940) Jan Hraběta

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1924) Vladimír Krška

(*1964) Simona Postlerová

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1978) Jan Dolanský

(*1957) Marek Eben

(*1931) Adolf Filip

(*1977) Michal Jagelka

(*1947) Jiří Krytinář

(*1965) Pavlína Mourková

(*1958) Stanislav Lehký

(*1943) Petr Oliva

(*1940) Vítězslav Jirsák

(*1942) Jiří Havel

(*1958) Martin Zahálka

(*1941) Uršula Kluková

(*1949) Václav Knop

(*1978) Radek Kuchař

(*1975) Matěj Hádek

(*1952) Miroslav Šnajdr

(*1965) Eva Čížkovská

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Jaroslav Uhlíř (hudební skladatel)

(*1943) Miroslav Saic

(*1923) Blanka Blahníková

(*1978) Pavel Mang

(*1965) Otto Rošetzký

(*1975) Marek Epstein

(*1985) Martin Luhan



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »