rak

Larry Cohen
(1963): Arrest and Trial (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec
Larry Cohen - Film: Arrest and Trial (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Cohen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Messages Deleted
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2008) - It's Alive
(2007) - Captivity
(2002) - Telefonní budka
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1998) - Bastard
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Vražedná přítažlivost
(1997) - Strýček Sam
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Živá nebo mrtvá
(1995) - Cizáci
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1990) - Maniac Cop 2
(1990) - Ambulance
(1989) - Zlá macecha
(1988) - Maniac Cop
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Ostrov živých
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - Deadly Illusion
(1987) - Bestseller
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Special Effects
(1984) - Perfect Strangers
(1982) - Q
(1982) - Já, porota
(1981) - Vlkodlak
(1980) - The American Success Company
(1978) - Sparrow
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1976) - God Told Me To
(1975) - Man on the Outside
(1974) - Ono žije
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Black Caesar
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1972) - Bone
(1971) - In Broad Daylight
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - El Condor
(1969) - Scream, Baby, Scream
(1969) - Daddy's Gone A-Hunting
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Návrat sedmi statečných
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Larry Cohen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Arrest and Trial (TV seriál)":
(*1913) Macdonald Carey

(*1927) Michael Constantine

(*1930) Ben Gazzara

(*1933) Roger Perry

(*1925) Jack Smight (režisér)

(*1907) Jimmy Cross

(*1922) William Phipps

(*1936) Jim McMullan

(*1930) Anne Francis

(*1917) Earl Bellamy (režisér)

(*1923) Dewey Martin

(*1945) Richard Eyer

(*1922) Jack Klugman

(*1929) Barbara Nichols

(*1938) Hampton Fancher

(*1921) Arthur H. Nadel (režisér)

(*1921) Alex March (režisér)

(*1907) John McIntire

(*1943) Janet Margolin

(*1912) Richard Reeves

(*1913) Bill Baldwin

(*1908) Barry Kelley

(*1914) Richard Basehart

(*1937) Marlo Thomas

(*1937) James MacArthur

(*1906) Franz Waxman (hudební skladatel)

(*1925) Steve Forrest

(*1926) Julie Adams

(*1939) Anjanette Comer

(*1909) Everett Sloane

(*1921) Chuck Connors

(*1935) Michael Callan

(*1912) Barry Sullivan

(*1944) Joey Heatherton

(*1941) Diane McBain

(*1924) Robert Webber

(*1971) Brandon Molale

(*1908) Anna Sten

(*1919) Andrea King

(*1931) Mala Powers

(*1935) Victoria Shaw

(*1913) Harold J. Stone

(*1937) Adam Roarke

(*1913) Howard Duff

(*1911) Leif Erickson

(*1931) John Kerr

(*1910) Patsy Kelly

(*1935) Joseph Gallison

(*1946) Charla Doherty

(*1922) Len Lesser

(*1932) Jerry Douglas

(*1933) Kathryn Hays

(*1940) Sharon Farrell

(*1907) Damian O'Flynn

(*1930) Vic Tayback

(*1905) Lionel Lindon (kameraman)

(*1909) Ben Maddow (scénárista)

(*1896) Ray Rennahan (kameraman)

(*1933) Pat Crowley

(*1928) Charlene Holt

(*1923) Ted Knight

(*1934) Joanna Barnes

(*1908) William Bakewell

(*1920) Denver Pyle

(*1931) Ray Danton

(*1922) Adam Williams

(*1909) Marc Lawrence

(*1926) Cesare Danova

(*1937) Cliff Osmond

(*1925) Charles Aidman

(*1913) Jim Backus



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
13°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
15°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
7°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°09’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Býk
25°48’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Býk
29°15’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Panna
25°19’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Lev
3°34’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°49’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Býk
14°19’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Lev
3°14’
Ryby
7°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »