strelec

Mark Twain
(1957): The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.11. 1835 - 04:45h
Místo:
Florida
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
spisovatel, žurnalista
Mark Twain - Film: The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1957, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1957 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mark Twain - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tom Sawyer & Huckleberry Finn
(2014) - Láska na vlásku
(2012) - Tom Sawyer a jeho kamarádi
(2012) - Dobrodružství Hucka Finna
(2011) - Tom Sawyer
(2007) - The War Prayer
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2000) - Tom Sawyer
(2000) - Princ a chuďas
(2000) - Honba za výhrou
(1999) - Princ a surfař
(1999) - Artušův meč
(1998) - Tom Sawyer a Huckleberry Finn
(1998) - Rytířem na hradě Camelot
(1998) - Ava's Magical Adventure
(1996) - The Prince and the Pauper (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Tom a Huck
(1995) - Můj kamarád duch
(1994) - Milión k jedné
(1993) - Huck and the King of Hearts
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1991) - An American Summer
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Princ a chuďas
(1990) - Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn
(1989) - Karen na dvoře krále Artuše
(1989) - Chronika Satany mladšego
(1989) - The Diaries of Adam and Eve
(1988) - Ukradnutý biely slon
(1988) - Novyje priključenija janki pri dvore korolja Artura
(1988) - Milionová láska
(1988) - Jake's Journey
(1986) - The Adventures of Tom Sawyer
(1986) - The Adventures of Mark Twain
(1985) - Dobrodružství Huckleberryho Finna
(1985) - The Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn
(1984) - Ten magor Wilson
(1983) - Sawyer and Finn
(1983) - Neviňátka v cizině
(1982) - Tajemný cizinec
(1982) - Rošťáci a lupiči
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1981) - Soukromé dějiny neúspěšného tažení
(1981) - Notorious Jumping Frog of Calaveras County
(1981) - Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Život na Mississippi
(1980) - The Man That Corrupted Hadleyburg
(1979) - Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
(1979) - Astronaut na dvoře krále Artuše
(1978) - A Connecticut Rabbit in King Arthur's Court
(1977) - Princ a chuďas
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - The Prince and the Pauper (TV seriál)
(1976) - Salaperäinen vieras
(1976) - Once Upon a Classic (TV seriál)
(1976) - Elävä vai kuollut
(1975) - Páni kluci
(1975) - Huckleberry Finn
(1974) - Sovsem propaščij
(1974) - Huckleberry Finn
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Tom Sawyer
(1972) - Princ i niščij
(1971) - Great Performances
(1971) - Princ a chuďas
(1970) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1968) - Smrt Joa Indiána
(1968) - Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
(1968) - Bouřka
(1967) - Mark Twain Tonight!
(1967) - Huckleberry Finn
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1967) - Det er ikke appelsiner, det er heste
(1967) - Czlowiek, który zdemoralizowal Hadleyburg
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Dědictví na úvěr
(1964) - Ukkonen
(1963) - Novela (TV seriál)
(1962) - The Prince and the Pauper
(1962) - Le Théâtre de la jeunesse: Un pari de milliardaire
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1960) - Mel-O-Toons (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1955) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1955) - A Connecticut Yankee
(1954) - Light's Diamond Jubilee
(1954) - Galerie der großen Detektive, Die (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Your Favorite Story (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Milionová bankovka
(1952) - CBS Television Workshop (TV seriál)
(1952) - Campbell Playhouse (TV seriál)
(1949) - Your Show Time (TV seriál)
(1949) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Best Man Wins
(1943) - Princ i niščij
(1939) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1938) - Tom Sawyer, Detective
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1937) - The Prince and the Pauper
(1936) - Tom Sojer
(1931) - Huckleberry Finn
(1931) - A Connecticut Yankee
(1930) - Tom Sawyer
(1920) - Prinz und Bettelknabe
(1920) - Huckleberry Finn
(1918) - Huck and Tom
(1917) - Tom Sawyer
(1916) - Pudd'nhead Wilson
(1915) - The Prince and the Pauper
(1911) - Science
(1909) - The Prince and the Pauper
(1909) - The Death Disc: A Story of the Cromwellian Period

Mark Twain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The DuPont Show of the Month (TV seriál)":
(*1887) Boris Karloff

(*1922) Denholm Elliott

(*1900) Agnes Moorehead

(*1904) John Gielgud

(*1908) Don Ameche

(*1910) Jack Hawkins

(*1929) Christopher Plummer

(*1931) William Shatner

(*1951) Richard Thomas

(*1909) Jessica Tandy

(*1925) Richard Burton

(*1920) Maureen O'Hara

(*1927) George C. Scott

(*1927) Rosemary Harris

(*1905) Jiří Voskovec

(*1928) Roddy McDowall

(*1924) Sidney Lumet (režisér)

(*1931) Mike Nichols

(*1930) John Frankenheimer (režisér)

(*1920) Daniel Petrie (režisér)

(*1920) Delbert Mann (režisér)

(*1925) Robert Mulligan (režisér)

(*1888) Harpo Marx

(*1926) Diana Lynn

(*1925) Farley Granger

(*1913) Macdonald Carey

(*1901) Brian Donlevy

(*1924) Colleen Dewhurst

(*1930) Donald Moffat

(*1906) John Carradine

(*1912) Robert Flemyng

(*1946) Patty Duke

(*1932) Elaine May

(*1928) William Hickey

(*1922) Douglas Campbell

(*1911) Lee J. Cobb

(*1920) Shelley Winters

(*1934) Shirley Jones

(*1912) Hugh Griffith

(*1915) Eli Wallach

(*1918) Art Carney

(*1898) Oskar Homolka

(*1897) Judith Anderson

(*1910) Joan Bennett

(*1893) Cedric Hardwicke

(*1922) Margaret Leighton

(*1907) Bernard Miles

(*1938) Diane Baker

(*1911) Hume Cronyn

(*1920) Viveca Lindfors

(*1925) Julie Harris

(*1930) Barbara Jefford

(*1918) Barry Morse

(*1926) Fred Gwynne

(*1926) Charlotte Rae

(*1925) Donald O'Connor

(*1924) Theodore Bikel

(*1927) Thayer David

(*1931) Ivan Dixon

(*1914) Zachary Scott

(*1924) Jack Weston

(*1925) Dina Merrill

(*1932) Inga Swenson

(*1917) James Donald

(*1908) Robert Morley

(*1916) Ralph Nelson (režisér)

(*1916) Ralph Nelson (producent)

(*1942) Rex Thompson

(*1914) David Wayne

(*1942) Carol Lynley

(*1929) Don Murray

(*1908) Arthur O'Connell

(*1899) Eva Le Gallienne

(*1916) Michael Gough

(*1935) Diahann Carroll

(*1928) Peter Donat

(*1915) Alex Segal (režisér)

(*1918) Heywood Hale Broun

(*1916) Sterling Hayden

(*1925) John Neville

(*1897) Cecil Parker

(*1940) Jill St. John

(*1922) Steven Hill

(*1924) William Marshall

(*1903) Eric Portman

(*1909) Michael Rennie

(*1933) Elizabeth Montgomery

(*1937) Ina Balin

(*1925) Elaine Stritch

(*1927) Silvio Narizzano (režisér)

(*1929) Anne Meara

(*1916) George Hall

(*1903) Luther Adler

(*1914) Richard Basehart

(*1913) John McGiver

(*1931) Robert Stephens

(*1939) Elizabeth Ashley

(*1936) Anna Maria Alberghetti

(*1910) Joseph O'Conor

(*1930) Geoffrey Holder



Tranzitní horoskop (1957)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
7°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
15°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
21°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°44’
Váhy
1°26’
SaturnSaturn:
Štír
0°50’
Střelec
9°21’
UranUran:
Vodnář
26°52’
Lev
5°56’
NeptunNeptun:
Vodnář
1°38’
Štír
2°18’
PlutoPluto:
Beran
12°57’
Panna
0°13’
S.UzelS.Uzel:
Býk
28°40’
Štír
26°41’
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°38’
Vodnář
13°42’
CheirónCheirón:
Blíženci
5°30’
Vodnář
9°36’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
9°42’
4. IC:
Vodnář
17°21’
7. DSC:
Býk
9°42’
10. MC:
Lev
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »