rak

Tom Cruise
(1952): Today

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1962 - 15:06h
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Cruise - Film: Today
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Cruise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Top Gun 2
(2017) - The Mummy
(2017) - Mission: Impossible 6
(2017) - Mena
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2014) - Na hraně zítřka
(2013) - Nevědomí
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Tom Cruise
(2009) - Together: The Hendrick Motorsports Story
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Valkýra
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
(2005) - Válka světů
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
(2004) - Collateral
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Poslední samuraj
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Umění akce
(2002) - Space Station 3D
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Deconstructing Precog Visions
(2002) - Minority Report
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Diary
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Mission: Impossible II
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Junket Whore
(1997) - The View
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jerry Maguire
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Extra
(1994) - Interview s upírem
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Firma
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rain Man
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Koktejl
(1986) - Oprah show
(1986) - Top Gun
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - Legenda
(1983) - Ztracenci
(1983) - Správná hra
(1983) - Riskantní podnik
(1983) - Panictví po americku
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Endless Love
(1978) - Top Gear
(1973) - Fantástico
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today

Tom Cruise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Today":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1988) Haley Joel Osment

(*1937) Morgan Freeman

(*1943) Robert De Niro

(*1925) Tony Curtis

(*1972) Cameron Diaz

(*1955) Kevin Costner

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1981) Natalie Portman

(*1962) Matthew Broderick

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1948) Billy Crystal

(*1961) Woody Harrelson

(*1935) Dudley Moore

(*1951) Robin Williams

(*1965) Kristin Davis

(*1963) Whitney Houston

(*1975) Angelina Jolie

(*1969) Jennifer Lopez

(*1934) Shirley MacLaine

(*1945) Bette Midler

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1962) Amy Yasbeck

(*1899) James Cagney

(*1937) Jane Fonda

(*1922) Judy Garland

(*1929) Audrey Hepburn

(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Peter O'Toole

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1971) Mark Wahlberg

(*1967) Pamela Anderson

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1965) Brooke Shields

(*1960) Colin Firth

(*1970) Vince Vaughn

(*1972) Goran Visnjic

(*1972) Carmen Electra

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1988) Rupert Grint

(*1990) Emma Watson

(*1958) Madonna

(*1981) Jessica Alba

(*1984) Scarlett Johansson

(*1977) Jaime Pressly

(*1970) Jason Lee

(*1953) Hulk Hogan

(*1944) George Lucas

(*1943) Penny Marshall

(*1910) William Hanna

(*1932) Piper Laurie

(*1925) Farley Granger

(*1973) Adrien Brody

(*1986) Amanda Bynes

(*1970) Sean Hayes

(*1958) Prince

(*1911) Maureen O'Sullivan

(*1967) Paul Giamatti

(*1970) Queen Latifah

(*1987) Hilary Duff

(*1935) Lee Meriwether

(*1972) Jennifer Garner

(*1931) Barbara Eden

(*1942) Paul McCartney

(*1956) Nathan Lane

(*1978) Maria Menounos

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1962) Marcia Cross

(*1963) Benjamin Bratt

(*1927) Estelle Parsons

(*1934) Shirley Jones

(*1939) Tina Turner

(*1946) Candice Bergen

(*1971) Monica Potter

(*1982) Kelly Clarkson

(*1978) Justin Guarini

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1961) Jeff Probst

(*1911) Hume Cronyn

(*1945) Debbie Harry

(*1942) Barbara Parkins

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1990) Liam Aiken

(*1972) The Rock

(*1976) Diane Kruger

(*1986) Lindsay Lohan

(*1968) Vanessa Marcil

(*1967) Will Ferrell

(*1926) Betsy Palmer

(*1971) Taye Diggs



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
2°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
26°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
12°41’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Vodnář
10°00’
Váhy
14°29’
UranUran:
Lev
27°55’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Štír
10°48’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Panna
8°01’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°16’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Panna
27°29’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Ryby
10°42’
Kozoroh
5°20’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
2°10’
4. IC:
Vodnář
9°14’
7. DSC:
Býk
2°10’
10. MC:
Lev
9°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »