lev

Eriq La Salle
(1995): The 47th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: The 47th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 47th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1961) George Clooney

(*1951) Anjelica Huston

(*1960) David Duchovny

(*1938) Jon Voight

(*1943) Ben Kingsley

(*1951) Charles S. Dutton

(*1947) Edward James Olmos

(*1955) Lorraine Bracco

(*1953) Kate Capshaw

(*1941) Beau Bridges

(*1956) Tim Daly

(*1936) Hector Elizondo

(*1944) Dennis Franz

(*1952) John Goodman

(*1967) Matt LeBlanc

(*1945) John Lithgow

(*1952) Mandy Patinkin

(*1969) Matthew Perry

(*1966) David Schwimmer

(*1955) Jimmy Smits

(*1935) Donald Sutherland

(*1947) James Woods

(*1969) Jennifer Aniston

(*1947) Glenn Close

(*1964) Courteney Cox

(*1946) Sally Field

(*1963) Helen Hunt

(*1963) Lisa Kudrow

(*1925) Angela Lansbury

(*1958) Michelle Pfeiffer

(*1964) Teri Hatcher

(*1942) Barbra Streisand

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Sherry Stringfield

(*1962) Anthony Edwards

(*1979) Claire Danes

(*1959) David Hyde Pierce

(*1966) Julianna Margulies

(*1959) Jason Alexander

(*1931) Rip Torn

(*1950) Cybill Shepherd

(*1964) Hank Azaria

(*1973) Tori Spelling

(*1922) Carl Reiner

(*1943) Mick Jackson

(*1952) Mimi Leder

(*1956) Adam Arkin

(*1950) Kathy Baker

(*1944) Sam Elliott

(*1957) Paul Reiser

(*1940) James Burrows

(*1947) Jeffrey DeMunn

(*1952) Christine Baranski

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1949) Michael Richards

(*1965) Ron Eldard

(*1971) Noah Wyle

(*1961) Heather Locklear

(*1952) Alfre Woodard

(*1958) Marg Helgenberger

(*1956) Sela Ward

(*1946) Candice Bergen

(*1972) Jennie Garth

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1939) Paul Winfield

(*1936) Shirley Knight

(*1942) Michele Lee

(*1960) Courtney B. Vance

(*1934) Lou Antonio

(*1943) Jeff Bleckner

(*1946) Tyne Daly

(*1955) Kelsey Grammer

(*1947) Liz Torres

(*1961) Sharon Lawrence

(*1933) Cicely Tyson

(*1949) Garry Shandling

(*1963) Gail O'Grady

(*1955) Laurie Metcalf

(*1953) Cyndi Lauper

(*1951) Patricia Richardson

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1922) Sid Caesar

(*1950) Jay Leno

(*1951) Mark Tinker

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1968) Gary Coleman

(*1953) Dennis Miller

(*1956) Bill Maher

(*1914) Ray Walston

(*1961) Michael Markowitz (scénárista)

(*1961) Michael Markowitz

(*1937) Barbara Babcock

(*1927) Abby Mann



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Ryby
8°01’
UranUran:
Lev
28°57’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »