vodnar

Minnie Driver
(1988): This Morning

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: This Morning
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "This Morning":
(*1971) Ewan McGregor

(*1967) Nicole Kidman

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1969) Christian Slater

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1959) Sean Bean

(*1953) Kim Basinger

(*1959) Kevin Spacey

(*1956) Geena Davis

(*1960) Hugh Grant

(*1960) Antonio Banderas

(*1980) Macaulay Culkin

(*1937) Dustin Hoffman

(*1950) Bill Murray

(*1966) David Schwimmer

(*1932) Robert Vaughn

(*1949) Meryl Streep

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1935) Julie Andrews

(*1937) Jane Fonda

(*1921) Jane Russell

(*1949) Jim Broadbent

(*1940) Patrick Stewart

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1946) Brenda Blethyn

(*1972) Thandie Newton

(*1963) Jason Isaacs

(*1985) Keira Knightley

(*1950) Julie Walters

(*1959) Rupert Everett

(*1933) Joan Collins

(*1953) Hulk Hogan

(*1964) Craig Fairbrass

(*1965) Alan Cumming

(*1971) Damian Lewis

(*1941) Miriam Margolyes

(*1981) Hannah Spearritt

(*1942) Britt Ekland

(*1942) Michael Crawford

(*1956) Imelda Staunton

(*1962) Colin Salmon

(*1968) Luke Goss

(*1971) Mary J. Blige

(*1946) Dolly Parton

(*1946) Joanna Lumley

(*1986) Emmy Rossum

(*1944) Jerry Springer

(*1972) Nick Frost

(*1965) Bill Bailey

(*1981) Sienna Miller

(*1961) Harry Enfield

(*1954) Anthony Head

(*1925) Dick Van Dyke

(*1975) Heather Peace

(*1977) Tom Hardy

(*1976) Isla Fisher

(*1933) Joan Rivers

(*1976) Martine McCutcheon

(*1983) Samantha Mumba

(*1975) Shilpa Shetty

(*1965) Rob Brydon

(*1975) Stacy Ferguson

(*1971) David Tennant

(*1975) Enrique Iglesias

(*1972) Geri Halliwell

(*1976) Emma Bunton

(*1974) Melanie C.

(*1952) Sharon Osbourne

(*1985) Sarah Barrand

(*1966) Lloyd Owen

(*1984) Katy Perry

(*1978) John Legend

(*1969) Richard Hammond

(*1960) Jeremy Clarkson

(*1983) Jennifer Ellison

(*1982) Matt Smith

(*1993) George Sampson

(*1989) Larissa Wilson

(*1966) Gordon Ramsay

(*1940) Tommy Vance

(*1923) Eric Sykes

(*1924) Leslie Phillips

(*1983) Cheryl Cole

(*1922) Bea Arthur

(*1960) Jenny Eclair

(*1936) Richard Wilson

(*1989) Jamie Waylett

(*1987) Josh Herdman

(*1921) Nancy Davis Reagan

(*1979) Paul Nicholls

(*1979) Freema Agyeman

(*1934) Barry Humphries

(*1980) Roxanne McKee

(*1989) Louisa Lytton

(*1948) James Taylor

(*1975) Declan Donnelly



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Střelec
25°31’
UranUran:
Váhy
8°38’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Blíženci
25°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »