stir

Paul McGann
(1986): Screenplay (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Paul McGann - Film: Screenplay (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul McGann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Shark (TV seriál)
(2015) - Absence
(2013) - JFK's Secret Killer: The Evidence
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - Budoucnost transplantací
(2013) - The Night of the Doctor
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2012) - Éra benzínu
(2012) - Wildest Islands (TV seriál)
(2012) - Tygří ostrov
(2012) - Outloni z jávské džungle
(2012) - Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
(2012) - Ripper Street (TV seriál)
(2012) - Mateřské pouto (TV seriál)
(2011) - Hidden Paintings (TV seriál)
(2011) - Codebreaker
(2010) - The Day John Lennon Died
(2010) - Luther (TV seriál)
(2009) - Zabijáci lesbických upírek
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Kolize (TV seriál)
(2009) - Jak běží život (TV seriál)
(2008) - Vrtulníky ve válce (TV seriál)
(2008) - Tribal Wives (TV seriál)
(2007) - Francouzská cizinecká legie - Nejtvrdší elitní jednotka (TV seriál)
(2007) - True Dare Kiss (TV seriál)
(2006) - Tripping Over (TV seriál)
(2006) - Slečna Marplová: Zapomenutá vražda
(2006) - If I Had You
(2005) - Kill Me If You Can
(2005) - Gypo
(2004) - Tajemství Bible (TV seriál)
(2004) - Hodina pravdy (TV seriál)
(2003) - Skutečný příběh (TV seriál)
(2003) - The Making of 'Alien³'
(2003) - Y Mabinogi
(2003) - Listening
(2003) - Hornblower III - Věrnost
(2003) - Hornblower III - Povinnost
(2003) - Hercule Poirot: Temný cypřiš
(2003) - Doctor Who: Shada
(2002) - Tajný život princezny Diany
(2002) - Společnost Adventure (TV seriál)
(2002) - Královna prokletých
(2002) - Blood Strangers
(2001) - Teritorium
(2001) - Sladká pomsta
(2001) - Hotel!
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2000) - Nature Boy (TV seriál)
(2000) - Fish (TV seriál)
(1999) - Forgotten
(1999) - Breathless Hush
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - The Dance of Shiva
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Downtime
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1996) - The One That Got Away
(1996) - The Merchant of Venice
(1996) - Kateřina Veliká
(1996) - Boj s časem
(1996) - Bidding Adieu
(1995) - The Hanging Gale (TV seriál)
(1993) - Tři mušketýři
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Vetřelec ³
(1992) - Nice Town (TV seriál)
(1991) - Strach ze tmy
(1990) - Cutting Edge (TV seriál)
(1990) - Paper Mask
(1990) - El Fraile
(1990) - Drowning in the Shallow End
(1989) - Tree of Hands
(1989) - Rehovot Ha'Etmol
(1989) - Duha
(1989) - Dealers
(1987) - Withnail a já
(1987) - Říše slunce
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - The Monocled Mutineer (TV seriál)
(1986) - The Importance of Being Earnest
(1983) - Give us a Break (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Screenplay (TV seriál)":
(*1955) Peter Gallagher

(*1945) Clive Merrison

(*1940) John Hurt

(*1927) Freddie Jones

(*1946) Pete Postlethwaite

(*1938) Derek Jacobi

(*1946) Alan Rickman

(*1958) Miranda Richardson

(*1959) Ving Rhames

(*1964) Sophie Ward

(*1954) Hugh Quarshie

(*1961) Robert Carlyle

(*1940) Patrick Stewart

(*1964) Kathy Burke

(*1950) Robbie Coltrane

(*1929) Nigel Hawthorne

(*1963) David Thewlis

(*1944) Kenneth Cranham

(*1956) Danny Boyle (režisér)

(*1955) Griffin Dunne

(*1946) Maureen Lipman

(*1944) Bernard Hill

(*1960) Mark Rylance

(*1965) James Nesbitt

(*1978) Joe Absolom

(*1955) Brendan Gleeson

(*1962) Nathaniel Parker

(*1928) Ian Bannen

(*1952) Christine Baranski

(*1962) Eriq La Salle

(*1940) John Mahoney

(*1939) Ron Rifkin

(*1925) Ed Devereaux

(*1938) Eleanor Bron

(*1921) Alfred Marks

(*1933) Tom Bell

(*1965) Joely Richardson

(*1957) Timothy Spall

(*1946) Diana Quick

(*1940) David Jason

(*1960) Tilda Swinton

(*1934) Annette Crosbie

(*1964) Linus Roache

(*1962) Kevin Allen

(*1956) Imelda Staunton

(*1976) Marsha Thomason

(*1948) Sinéad Cusack

(*1952) Ray Ashcroft

(*1964) Paterson Joseph

(*1949) Bill Nighy

(*1965) Andrew Tiernan

(*1925) Robert Hardy

(*1950) John Bowe

(*1949) Simon Callow

(*1936) John Stride

(*1964) Jane Horrocks

(*1937) Tom Courtenay

(*1954) Matthew Marsh

(*1968) Steven Waddington

(*1916) Michael Gough

(*1968) Aidan Gillen

(*1969) Nick Moran

(*1950) Lindsay Duncan

(*1909) Maurice Denham

(*1953) John Sessions

(*1952) Celia Imrie

(*1944) Baz Taylor (režisér)

(*1944) Leslie Megahey (režisérka)

(*1950) Hugh Fraser

(*1956) Eugene Lipinski

(*1943) Donal McCann

(*1932) Tomas Milian

(*1935) Alan Clarke (režisér)

(*1935) Alan Clarke (scénárista)

(*1964) David Morrissey

(*1951) Kevin Whately

(*1959) Reece Dinsdale

(*1956) Juliet Stevenson

(*1934) Gordon Flemyng (režisér)

(*1943) Sue Johnston

(*1906) Joan Hickson

(*1939) Garrick Hagon

(*1950) John Terry

(*1945) Patrick Malahide

(*1965) Lennie James

(*1928) Charles Gray

(*1963) Mark Strong

(*1967) Jonathan Firth

(*1953) David Threlfall

(*1950) Allan Corduner

(*1960) Benedict Taylor

(*1960) Robert Addie

(*1960) Lesley Sharp

(*1942) David Bradley

(*1940) Jack Shepherd

(*1965) Caroline Paterson

(*1962) Peter Wingfield

(*1947) Joanna David

(*1957) Ralph Brown



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
9°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
4°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
16°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
8°07’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°11’
Střelec
5°12’
UranUran:
Lev
21°00’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
7°14’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
6°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°14’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°19’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Vodnář
22°45’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »