strelec

Petr Macháček
(1996): Šeptej

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Šeptej
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Šeptej":
(*1963) Zdeněk Suchý

(*1975) Petra Špalková

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1976) Kateřina Winterová

(*1971) Jan P. Muchow (hudební skladatel)

(*1971) Jan P. Muchow

(*1970) Jan Čechtický

(*1940) Václav Mareš

(*1955) Zdeněk David

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1967) Jan Hřebejk

(*1969) David Ondříček (režisér)

(*1969) David Ondříček (scénárista)

(*1964) Petra Lustigová

(*1972) Lukáš Bech

(*1960) Mykola Hejko

(*1970) Martin Myšička

(*1971) Alexander Šurkala (kameraman)

(*1933) Antonín Brtoun

(*1966) Tomáš Mašín (scénárista)

(*1970) Jan Španbauer

(*1953) Jan Novák (scénárista)

(*1965) Rudolf Kubík

(*1978) Barbora Fišerová

(*1967) Petr Hošek



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Ryby
19°25’
UranUran:
Štír
14°43’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »