strelec

Petr Macháček
(2012): Láska je láska

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Láska je láska
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Láska je láska":
(*1938) Petr Nárožný

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1949) Eliška Balzerová

(*1955) Simona Stašová

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1978) Jaromír Nosek

(*1960) Milan Cieslar (režisér)

(*1960) Milan Cieslar (producent)

(*1981) Ondřej Brousek (hudební skladatel)

(*1983) Roman Štabrňák

(*1988) Tomáš Vaněk

(*1991) Aneta Krejčíková

(*1967) Kateřina Pindejová

(*1959) Marek Jícha (kameraman)

(*1984) Petr Vančura

(*1979) Michal Kern

(*1947) Jarmila Vychodilová

(*1959) Otta Tesař

(*1959) Karel Vlček



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Váhy
28°19’
UranUran:
Štír
14°43’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »