strelec

Petr Macháček
(2007): Kvaska

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Kvaska
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kvaska":
(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1968) Daniel Landa

(*1968) Daniel Landa (hudební skladatel)

(*1968) Daniel Landa (producent)

(*1945) Richard Tesařík

(*1969) Roman Pomajbo

(*1951) Vladimír Marek

(*1949) Jiří Korn

(*1972) Jana Vaculíková

(*1969) Mirjam Landa (režisérka)

(*1969) Mirjam Landa (scénáristka)

(*1969) Mirjam Landa (producentka)

(*1984) Filip Tomsa

(*1970) Martin Sobotka

(*1980) Martina Balogová

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1983) Jan Maxián

(*1979) Eliška Boušková

(*1969) Robert Hlavatý

(*1975) Henrich Šiška

(*1981) Petr Kutheil



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Lev
24°26’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik

Nový Zéland Eldon Gorst
(*1861 - 1911) diplomat



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »