strelec

Petr Macháček
(2007): Kvaska

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Kvaska
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kvaska":
(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1968) Daniel Landa

(*1968) Daniel Landa (hudební skladatel)

(*1968) Daniel Landa (producent)

(*1945) Richard Tesařík

(*1969) Roman Pomajbo

(*1951) Vladimír Marek

(*1949) Jiří Korn

(*1972) Jana Vaculíková

(*1969) Mirjam Landa (režisérka)

(*1969) Mirjam Landa (scénáristka)

(*1969) Mirjam Landa (producentka)

(*1984) Filip Tomsa

(*1970) Martin Sobotka

(*1980) Martina Balogová

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1983) Jan Maxián

(*1979) Eliška Boušková

(*1969) Robert Hlavatý

(*1975) Henrich Šiška

(*1981) Petr Kutheil



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Lev
24°26’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »