strelec

Petr Macháček
(2012): Živě na jedničce

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Živě na jedničce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Živě na jedničce":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1943) Václav Neckář

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1965) Martin Dejdar

(*1948) Pavel Nový

(*1949) Eliška Balzerová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1959) Eva Holubová

(*1979) Klára Issová

(*1967) Kateřina Kornová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1975) Linda Rybová

(*1960) Anna Šišková

(*1955) Simona Stašová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1969) Dan Bárta

(*1937) Pavel Bobek

(*1959) Maroš Kramár

(*1937) Jan Přeučil

(*1939) Dušan Klein

(*1973) Radim Špaček

(*1977) Jan Budař

(*1964) Jana Hubinská

(*1936) Miloň Čepelka

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Světlana Nálepková

(*1956) Martin Stropnický

(*1956) Alexej Pyško

(*1938) Liliana Malkina

(*1981) Barbora Seidlová

(*1969) Ondřej Kepka

(*1976) Monika Absolonová

(*1949) Helena Třeštíková

(*1972) Alena Antalová

(*1958) Jiří Chlumský

(*1950) Jitka Němcová

(*1949) Olga Sommerová

(*1968) Petr Rajchert

(*1979) Anna Polívková

(*1952) Jindřich Procházka (režisér)

(*1965) Josef Polášek

(*1986) Michael Foret

(*1969) Barbora Srncová

(*1964) Vlado Štancel

(*1963) Martin Zbrožek

(*1978) Matěj Ruppert

(*1975) Matěj Hádek

(*1972) Roman Vojtek

(*1966) Ján Novák (režisér)

(*1944) Helena Štáchová

(*1961) Vilém Čok

(*1981) Vica Kerekes

(*1983) Ondřej Gregor

(*1973) Petr Horký

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1957) Hana Křížková

(*1945) Jaroslav Uhlíř

(*1981) Olga Lounová

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1977) Petr Jeništa

(*1980) Lukáš Hejlík

(*1960) Marcela Březinová

(*1942) Karel Vágner

(*1973) Aleš Háma

(*1938) Laco Déczi

(*1942) Věra Čáslavská

(*1948) Antonín Panenka

(*1940) Radim Uzel

(*1972) Tomáš Kočko

(*1974) Roman Šebrle

(*1983) Mary Coronado

(*1966) Juraj Šajmovič ml.

(*1951) Věra Špinarová

(*1965) Michal Dvořák

(*1952) Jan Burian

(*1967) Leona Machálková

(*1964) Eva Brettschneiderová-Machourková

(*1949) Ladislav Špaček

(*1981) Jarek Hylebrant

(*1989) Eliška Bučková

(*1968) Miloš Čermák

(*1956) Michal Pavlíček

(*1963) Bára Basiková

(*1964) Petr Fiala

(*1967) Jan Musil

(*1955) Ivo Šmoldas

(*1960) Jan Pokorný

(*1959) Petr Kotvald

(*1957) Martin Klásek



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Váhy
28°19’
UranUran:
Štír
14°43’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »