strelec

Petr Macháček
(2010): Zázraky života (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Zázraky života (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zázraky života (TV seriál)":
(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1975) Petra Špalková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1979) Klára Issová

(*1954) Jana Krausová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1932) Ladislav Trojan

(*1966) Jaromír Polišenský (režisér)

(*1973) Radim Špaček

(*1971) Marek Daniel

(*1973) Roman Zach

(*1957) Marie Ludvíková

(*1981) Jana Plodková

(*1946) Vlasta Peterková

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1961) Daniel Rous

(*1979) Tomáš Měcháček

(*1971) Klára Melíšková

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1964) Igor Adamec

(*1972) Jan Lepšík

(*1971) Igor Chmela

(*1978) Radek Kuchař

(*1961) Jitka Sedláčková

(*1968) Leoš Noha

(*1963) Marcel Rošetzký

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1971) Čeněk Koliáš

(*1970) Magdaléna Sidonová

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1981) Zuzana Onufráková

(*1971) Peter Varga

(*1952) Eva Kelemenová-Ziliziová

(*1972) Kamila Vondrová

(*1962) Hana Seidlová

(*1981) Ladislav Hampl

(*1973) Monika A. Fingerová

(*1970) Roman Slovák

(*1966) Claudia Vašeková

(*1970) Marta Vítů

(*1974) Magdalena Zimová

(*2002) Robin Soudek

(*1973) Dáša Kouřilová

(*1977) Nataša Gáčová

(*1980) Jiří Havelka

(*1967) Ivo Novák

(*1976) Jiří Hána

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1980) Teresa Branna

(*1972) Tomáš Bambušek

(*1975) Gabriela Míčová

(*1967) Judita Hansman

(*1982) Petra Ben Messaoud

(*1982) Jiří Černý

(*1981) Marek Němec

(*1978) Stanislav Majer

(*1970) Michaela Doležalová

(*1984) Zuzana Stavná

(*1981) Richard Müller (zvukař)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Váhy
4°31’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »