strelec

Petr Macháček
(2009): Služby v našich službách

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Služby v našich službách
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Služby v našich službách":
(*1929) Květa Fialová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1940) Jan Hraběta

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1981) Irena Máchová

(*1959) Petr Jančárek (režisér)

(*1966) David Bonaventura (režisér)

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1974) Lada Jelínková

(*1974) Marko Igonda

(*1978) Lucie Pernetová

(*1971) Slobodanka Raduň (režisérka)

(*1977) Dana Verzichová

(*1955) Vlastimil Šimůnek (režisér)

(*1991) Michaela Doubravová

(*1954) Jiří Střecha (režisér)

(*1954) Jiří Střecha (scénárista)

(*1956) Petr Prchal (scénárista)

(*1956) Petr Prchal (režisér)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Panna
21°45’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »