strelec

Petr Macháček
(1986): Nejlepší lékař mého života

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Nejlepší lékař mého života
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nejlepší lékař mého života":
(*1920) Jiří Sovák

(*1947) Sylvia Turbová

(*1954) Daniel Dítě

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1957) Erik Pardus

(*1949) Karel Mišurec

(*1950) Eva Gorčicová

(*1951) Zdeněk Junák

(*1929) Alois Liškutín

(*1939) Jaroslav Kuneš

(*1906) Marie Pavlíková

(*1957) Marcela Peňázová

(*1933) Eva Matalová

(*1930) Pavel Kunert

(*1955) Libuše Kafková

(*1967) Tomáš Herfort

(*1944) Karel Janský

(*1932) Marie Barušová



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Střelec
5°12’
UranUran:
Štír
14°43’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »