strelec

Petr Macháček
(2010): Cesty domů (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Cesty domů (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cesty domů (TV seriál)":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1961) Pavel Kříž

(*1952) Jitka Smutná

(*1957) Dana Bartůňková

(*1954) Jana Boušková

(*1968) Kateřina Brožová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1942) Jana Gýrová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1975) Linda Rybová

(*1970) Hana Igonda Ševčíková

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1935) Libuše Švormová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1959) Čestmír Řanda ml.

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1938) Petr Kostka

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1939) Alois Švehlík

(*1978) Miroslav Šimůnek

(*1941) Oldřich Vlach

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1936) Karel Hábl

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1955) Josef Nedorost

(*1966) Jaromír Polišenský (režisér)

(*1964) Jana Hubinská

(*1952) Vladimír Kratina

(*1956) Josef Carda

(*1958) Dana Batulková

(*1964) Miroslav Etzler

(*1944) Carmen Mayerová

(*1948) Petr Štěpánek

(*1962) Ivan Jiřík

(*1966) Miroslava Pleštilová

(*1964) Simona Postlerová

(*1966) Pavel Řezníček

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1978) Jan Dolanský

(*1960) Milan Bahúl

(*1956) Alexej Pyško

(*1963) Aleš Procházka

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1979) Martin Písařík

(*1967) Jiří Dvořák

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1966) Igor Bareš

(*1956) Pavel Skřípal

(*1981) Barbora Seidlová

(*1973) Filip Blažek

(*1979) Klára Jandová

(*1978) Pavla Ptáčková-Vitázková

(*1964) Veronika Jeníková

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1990) Barbora Mudrová

(*1973) Roman Zach

(*1980) Adam Novák

(*1969) Robert Jašków

(*1979) Michaela Maurerová

(*1975) Jan Zadražil

(*1949) Pavel Rímský

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1974) Filip Čapka

(*1978) Jana Janěková ml.

(*1953) Jan Novotný

(*1947) Martin Štěpánek

(*1965) Martin Vrtáček

(*1971) Kamila Špráchalová

(*1943) Jan Vlasák

(*1973) Radim Kalvoda

(*1979) Michaela Badinková

(*1961) Daniel Rous

(*1964) Miroslav Večerka

(*1979) Petr Lněnička

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1948) Ivana Valešová

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1974) Martin Pechlát

(*1987) Markéta Frösslová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1965) Stanislava Jachnická

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1976) Tereza Kostková

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1924) Karel Hlušička

(*1949) Petr Svárovský

(*1950) Jaroslava Brousková

(*1958) Zuzana Skalická

(*1971) Igor Chmela

(*1955) Jana Janěková

(*1980) Josef Zyka

(*1983) Roman Štabrňák



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Váhy
4°31’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »