strelec

Petr Macháček
(2009): Klub osamělých srdcí

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec
Petr Macháček - Film: Klub osamělých srdcí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Macháček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Klub osamělých srdcí":
(*1943) Václav Postránecký

(*1963) Ivana Chýlková

(*1966) Jiří Macháček

(*1955) Simona Stašová

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1923) Rudolf Pellar

(*1941) Oldřich Vlach

(*1957) Petr Nikolaev (režisér)

(*1969) Karel Dobrý

(*1981) Vladimír Škultéty

(*1979) Martin Písařík

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1979) Michal Novotný

(*1973) Radek Zima

(*1973) Hynek Čermák

(*1971) Karel Zima

(*1985) Filip Kaňkovský

(*1966) Jan Vondráček

(*1979) Tereza Hofová

(*1976) Roman Říčař

(*1977) Petr Vršek

(*1974) Michal Mareda

(*1989) Jitka Jirsová

(*1982) Jiří Černý

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1964) Diviš Marek (kameraman)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
27°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
19°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
11°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°33’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Panna
0°29’
Panna
21°45’
UranUran:
Štír
14°43’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
16°17’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°13’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°43’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Býk
1°21’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »