lev

Anna Massey
(1965): BBC Play of the Month (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.8. 1937 - 15:00h
Místo:
Coolham, Anglie
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.7.2011 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka
Anna Massey - Film: BBC Play of the Month (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Anna Massey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Act of Memory: A Christmas Story
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Hercule Poirot: Hodiny
(2008) - Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
(2008) - Spřízněná duše
(2008) - The Oxford Murders
(2008) - Mladý Indiana Jones: Nový vítr
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Oliver Twist (TV seriál)
(2006) - Pinochet in Suburbia
(2006) - The Gigolos
(2005) - The Robinsons (TV seriál)
(2005) - Paní Palfreyová
(2004) - Patříme k sobě
(2004) - Mechanik
(2004) - Agatha Christie: Život v obrazech
(2003) - Check the Gate: Putting Beckett on Film
(2002) - The Edwardian Country House (TV seriál)
(2002) - Posedlost
(2002) - May a její anděl
(2002) - Jak je důležité míti Filipa
(2001) - The Story of 'Frenzy'
(2001) - Tmavomodrý svět
(2000) - Zapomenutý zločin
(2000) - Hledám pronájem
(2000) - Come and Go
(1999) - Mad Cows
(1999) - Kapitán Jack
(1998) - A Respectable Trade (TV seriál)
(1997) - A Very British Psycho
(1997) - Vzpomínky
(1997) - The Slab Boys
(1997) - Dary moře
(1996) - Sweet Angel Mine
(1995) - Pronásledovaný
(1995) - Groteska
(1995) - Andělé a hmyz
(1994) - Nice Day at the Office (TV seriál)
(1994) - Krůček k vraždě
(1993) - Návrat skřítka Samijada (TV seriál)
(1992) - Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Emily's Ghost
(1991) - Impromptu
(1991) - G.B.H. (TV seriál)
(1990) - Sea Dragon
(1990) - Měsíční hory
(1990) - The Man from the Pru
(1990) - Killing Dad or How to Love Your Mother
(1990) - Chillers (TV seriál)
(1989) - The Tall Guy
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1989) - Shalom Joan Collins
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Coral Browne: Caviar for the General
(1988) - Sun Child
(1988) - Slzy v dešti
(1988) - La Couleur du vent
(1987) - Po jarmarku
(1987) - Hazard srdcí
(1986) - Zázračný lékař
(1986) - Season's Greetings
(1986) - The Christmas Tree
(1986) - Hotel du Lac
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Sacred Hearts
(1985) - Pity in History
(1985) - The McGuffin
(1985) - Anna Karenina
(1984) - Sakharov
(1984) - Malá bubenice
(1984) - Jiná země
(1984) - The Chain
(1983) - Mansfield Park (TV seriál)
(1982) - Pět dní jednoho léta
(1982) - I Remember Nelson (TV seriál)
(1981) - The Cherry Orchard
(1980) - Sweet William
(1979) - Zelené obilí
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Rebecca
(1979) - Afternoon Off
(1978) - The Mayor of Casterbridge (TV seriál)
(1976) - The Love of a Good Woman
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1973) - The Vault of Horror
(1973) - Nora
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1972) - Zběsilost
(1972) - A Woman Sobbing
(1969) - The Looking Glass War
(1969) - De Sade
(1969) - David Copperfield
(1965) - Hledá se Bunny Lakeová
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - A Midsummer Night's Dream
(1963) - Le Voyage à Biarritz
(1960) - Šmírák
(1958) - Gideon's Day
(1957) - Theatre Night (TV seriál)
(1941) - Christmas Under Fire
Spoluherci ve filmu "BBC Play of the Month (TV seriál)":
(*1934) Maggie Smith

(*1939) Ian McKellen

(*1931) Ian Holm

(*1937) Anthony Hopkins

(*1904) John Gielgud

(*1912) Wendy Hiller

(*1937) Edward Fox

(*1964) Courteney Cox

(*1945) Helen Mirren

(*1908) Rex Harrison

(*1935) Lee Remick

(*1946) Timothy Dalton

(*1936) Brian Blessed

(*1953) Tim Woodward

(*1946) Stuart Wilson

(*1941) John Steiner

(*1945) Martin Shaw

(*1908) Bernard Lee

(*1946) Christopher Hampton (scénárista)

(*1908) Celia Johnson

(*1926) Frank Finlay

(*1946) Jane Asher

(*1943) Lynn Redgrave

(*1925) Alec McCowen

(*1940) Michael Gambon

(*1907) Peggy Ashcroft

(*1928) Joss Ackland

(*1930) Edward Woodward

(*1908) Michael Redgrave

(*1922) Margaret Leighton

(*1946) Penelope Wilton

(*1943) Ian Ogilvy

(*1922) Patrick Magee

(*1929) T. P. McKenna

(*1910) Cyril Cusack

(*1927) Alan Bridges (režisér)

(*1942) John Shrapnel

(*1933) Jeremy Brett

(*1928) Michael Craig

(*1945) Terence Davies

(*1947) Anthony Higgins

(*1934) Eileen Atkins

(*1923) Alan Badel

(*1942) Gemma Jones

(*1899) Noel Coward (scénárista)

(*1947) James Aubrey

(*1935) Alan Clarke (režisér)

(*1935) Alan Clarke (scénárista)

(*1927) Geoffrey Palmer

(*1954) Judi Bowker

(*1928) Charles Gray

(*1951) Nigel Havers

(*1924) Geoffrey Bayldon

(*1953) Peter Firth

(*1952) Simon MacCorkindale

(*1932) John Gorrie (režisér)

(*1927) Walter Sparrow

(*1956) Kevin McNally

(*1931) Margaret Tyzack

(*1941) Jeremy Clyde

(*1940) Ann Bell

(*1916) Judy Campbell

(*1947) Anna Calder-Marshall

(*1915) Anthony Sharp

(*1949) Barbara Kellerman

(*1939) Janet Suzman

(*1910) Rachel Kempson

(*1944) Gillian Hills

(*1929) Philip Latham

(*1933) Neil McCarthy

(*1930) Colin Blakely

(*1948) Karl Johnson

(*1948) Judy Geeson

(*1923) Donald Sinden

(*1927) Patrick Allen

(*1934) John Standing

(*1919) Beryl Reid

(*1940) Ronald Pickup

(*1940) Christopher Timothy

(*1922) Ron Grainer (hudební skladatel)

(*1938) Nicholas Pennell

(*1866) H. G. Wells (spisovatelská předloha)

(*1926) Peter Shaffer (scénárista)

(*1932) Athol Fugard (scénárista)

(*1918) Alexandr Solženicyn (spisovatelská předloha)

(*1911) Terence Rattigan (scénárista)

(*1948) William Hootkins

(*1934) Vernon Dobtcheff

(*1903) George Coulouris

(*1933) Zoe Caldwell

(*1944) Susan Fleetwood

(*1958) Phil Daniels

(*1917) Pamela Brown

(*1931) Jill Bennett

(*1927) Ray Barrett

(*1940) Gary Bond

(*1916) Doris Nolan

(*1802) Alexandre Dumas starší (scénárista)

(*1860) J. M. Barrie (scénárista)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
20°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
14°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
7°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°11’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Beran
4°36’
Ryby
1°20’
UranUran:
Býk
13°39’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Panna
17°34’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
28°52’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
11°45’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
4°43’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
29°00’
Ryby
14°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
25°58’
4. IC:
Ryby
18°15’
7. DSC:
Býk
25°58’
10. MC:
Panna
18°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »