stir

Bob Gunton
(2004): Zoufalé manželky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Bob Gunton - Film: Zoufalé manželky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
Spoluherci ve filmu "Zoufalé manželky (TV seriál)":
(*1944) Danny Trejo

(*1976) Dominic Monaghan

(*1959) Kyle MacLachlan

(*1951) Stephen Tobolowsky

(*1941) Beau Bridges

(*1950) Michael Ironside

(*1969) Erika Eleniak

(*1964) Teri Hatcher

(*1954) Scott Bakula

(*1961) Jennifer Coolidge

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1966) Neal McDonough

(*1973) Roselyn Sanchez

(*1941) Robert Forster

(*1941) Ryan O'Neal

(*1963) Vanessa L. Williams

(*1942) Lupe Ontiveros

(*1939) Mike Farrell

(*1958) Mark Moses

(*1931) Larry Hagman

(*1957) Maria Conchita Alonso

(*1934) Ian Abercrombie

(*1953) Frances Conroy

(*1965) Marlee Matlin

(*1962) Marcia Cross

(*1964) Doug Savant

(*1952) Alfre Woodard

(*1956) Dana Delany

(*1958) Greg Germann

(*1973) Brian Austin Green

(*1965) Dougray Scott

(*1930) Doris Roberts

(*1957) Kathy Najimy

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1970) Andrea Parker

(*1965) Adrian Pasdar

(*1942) Richard Roundtree

(*1963) Nicollette Sheridan

(*1972) Drea de Matteo

(*1965) Pavlína Pořízková

(*1969) Archie Kao

(*1947) Liz Torres

(*1933) Carol Burnett

(*1967) Jonathan Cake

(*1974) Sarah Paulson

(*1967) Jacqueline McKenzie

(*1962) Felicity Huffman

(*1966) Justine Bateman

(*1985) Josh Zuckerman

(*1948) M. C. Gainey

(*1962) John Slattery

(*1955) Steven Culp

(*1973) Heidi Klum

(*1967) John Barrowman

(*1958) Richard Burgi

(*1967) Joely Fisher

(*1945) Kevin Cooney

(*1966) Bill Goldberg

(*1969) Diane Farr

(*1955) Laurie Metcalf

(*1970) Charles Mesure

(*1953) Kurt Fuller

(*1966) Tuc Watkins

(*1991) Malese Jow

(*1969) Amy Pietz

(*1955) Branscombe Richmond

(*1971) Christina Chang

(*1958) Wendy Makkena

(*1930) Lois Smith

(*1962) Julia Campbell

(*1975) Eva Longoria

(*1963) Daniel Roebuck

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1971) Nathan Fillion

(*1953) Danny Elfman (hudební skladatel)

(*1980) Marla Sokoloff

(*1978) Jesse Metcalfe

(*1957) Michael Bailey Smith

(*1962) Roger Bart

(*1964) Bob Clendenin

(*1980) Mehcad Brooks

(*1990) Andrea Bowen

(*1977) Lindsay Hollister

(*1971) Ricardo Chavira

(*1963) James Denton

(*1960) Brenda Strong

(*1968) Ed Quinn

(*1955) Harriet Sansom Harris

(*1974) Melinda Page Hamilton

(*1986) Shawn Pyfrom

(*1987) Lyndsy Fonseca

(*1969) Gale Harold

(*1972) Justina Machado

(*1989) Joy Lauren

(*1984) Helena Mattsson

(*1975) Emily Bergl

(*1965) Lee Tergesen

(*1966) Kristin Bauer van Straten



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
0°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
Rak
9°42’
UranUran:
Blíženci
16°19’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
11°48’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Vodnář
25°58’
4. IC:
Blíženci
8°48’
7. DSC:
Lev
25°58’
10. MC:
Střelec
8°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »