lev

Eriq La Salle
(2000): Soul Food (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: Soul Food (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Soul Food (TV seriál)":
(*1957) LeVar Burton (režisér)

(*1970) Nicole Ari Parker

(*1957) Robert Townsend (režisér)

(*1954) Clark Johnson (režisér)

(*1963) Vanessa A. Williams

(*1958) Kevin Hooks (režisér)

(*1973) Tyra Banks

(*1934) Bill Cobbs

(*1963) Isaiah Washington

(*1942) Richard Roundtree

(*1951) Helen Shaver (režisérka)

(*1947) Tim Hunter (režisér)

(*1946) Michael Warren

(*1956) Debbi Morgan

(*1951) Obba Babatundé

(*1935) Diahann Carroll

(*1935) Irma P. Hall

(*1960) Fulvio Cecere

(*1973) Boris Kodjoe

(*1966) Gary Dourdan

(*1986) Aaron Meeks

(*1974) Laz Alonso

(*1973) Rockmond Dunbar

(*1975) Amy Price-Francis

(*1975) Malinda Williams

(*1989) Jascha Washington

(*1968) Wes Williams

(*1933) Gloria Foster

(*1962) David Sparrow

(*1949) Oz Scott (režisér)

(*1972) Vince Corazza

(*1968) Tamara Gorski

(*1974) Taral Hicks

(*1964) Salim Akil (režisér)

(*1982) Lisa Marcos

(*1978) Cirroc Lofton

(*1971) Alan Van Sprang

(*1983) Vinessa Antoine

(*1950) Ernest Thomas

(*1947) Richard Lawson

(*1972) Darrin Dewitt Henson

(*1969) Tichina Arnold

(*1982) Brooke D'Orsay

(*1985) Leah Renee

(*1948) James Avery

(*1976) Joyful Drake

(*1969) Yannick Bisson



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Býk
10°23’
UranUran:
Lev
28°57’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »