panna

Jerry Zaks
(1956): The Edge of Night (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stuttgart
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
režisér, herec
Jerry Zaks - Film: The Edge of Night (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jerry Zaks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Edge of Night (TV seriál)":
(*1941) Scott Glenn

(*1960) Julianne Moore

(*1953) Kate Capshaw

(*1936) Hector Elizondo

(*1939) Tony Roberts

(*1940) Martin Sheen

(*1951) Richard Thomas

(*1945) Bette Midler

(*1939) Lawrence Pressman

(*1964) Lori Loughlin

(*1925) Farley Granger

(*1931) Larry Hagman

(*1952) Frances Fisher

(*1962) Marcia Cross

(*1958) Margaret Colin

(*1939) Polly Adams

(*1934) Mark Rydell

(*1922) Kim Hunter

(*1903) Anne Revere

(*1930) James Coco

(*1928) Nancy Marchand

(*1907) Jack Gilford

(*1917) Leon Janney

(*1921) Cec Linder

(*1959) John Allen Nelson

(*1939) Bruce Gray

(*1920) Vincent Gardenia

(*1938) Sam Groom

(*1936) Raymond Serra

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1947) John Driver (režisér)

(*1947) John Driver

(*1954) James Horan

(*1922) Bill Macy

(*1956) John Bedford Lloyd

(*1947) David Allen Brooks

(*1927) Dana Elcar

(*1924) Michael Strong

(*1934) Al Freeman Jr.

(*1933) Frank Gorshin

(*1930) Lois Smith

(*1943) Holland Taylor

(*1927) James Broderick

(*1940) Joanna Miles

(*1957) Željko Ivanek

(*1938) Barry Newman

(*1943) Roy London

(*1947) Caroline Lagerfelt

(*1925) Elaine Stritch

(*1936) Anita Gillette

(*1949) Philip Casnoff

(*1916) George Hall

(*1923) Rod Colbin

(*1943) Janet Margolin

(*1914) Frances Reid

(*1912) George Petrie

(*1939) Dixie Carter

(*1944) Kiel Martin

(*1918) Audra Lindley

(*1934) Ann Wedgeworth

(*1928) William Berger

(*1966) Doug McKeon

(*1924) Freddie Bartholomew (režisér)

(*1935) David Prowse

(*1922) Madeleine Sherwood

(*1957) Leah Ayres

(*1940) Penny Fuller

(*1952) Sonia Petrovna

(*1927) Rita Gam

(*1926) Earle Hyman

(*1922) Richard Kiley

(*1919) Hal Simms

(*1909) Jeffrey Lynn

(*1912) Nancy Coleman

(*1936) David Gale

(*1929) Amanda Blake

(*1940) Bibi Besch

(*1922) Elizabeth Lawrence

(*1923) Fred J. Scollay

(*1932) Robert Mandan

(*1913) Wesley Addy

(*1929) Shirley Stoler



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
27°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
7°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
0°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°29’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Lev
4°19’
Štír
28°56’
UranUran:
Blíženci
21°37’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Váhy
7°27’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Lev
12°22’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°15’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°53’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Váhy
21°06’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »