rak

Jiří Wohanka
(1998): Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Ranč U zelené sedmy (TV seriál)":
(*1946) Arnošt Goldflam

(*1959) Miro Noga

(*1964) Václav Svoboda

(*1944) Hana Pastejříková

(*1955) Simona Stašová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1960) Jaromír Dulava

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1962) Petr Meissel

(*1925) Pavel Vondruška

(*1950) Miroslav Balajka (režisér)

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1973) Jan Pavel Filipenský

(*1969) Robert Jašków

(*1944) Jan Nemejovský

(*1957) Marie Ludvíková

(*1931) Jiří Tomek

(*1935) Hana Houbová

(*1930) Karel Urbánek

(*1938) Přemek Podlaha

(*1988) Patricie Solaříková

(*1983) Kateřina Pospíšilová

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1952) Miroslav Šnajdr

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1965) Simona Vrbická

(*1936) Eduard Hrubeš

(*1933) Eva Matalová

(*1981) Olga Lounová

(*1930) Luboš Vraspír

(*1931) Hynek Kubasta

(*1923) Vladimír Valenta

(*1953) Ivo Pelant (scénárista)

(*1963) Hana Vávrová-Heřmánková

(*1938) Jaroslav Kyncl

(*1966) Claudia Vašeková

(*1977) Dana Verzichová

(*1957) Helena Čermáková

(*1967) Lucie Březovská

(*1953) Milena Marcilisová

(*1957) Antonín Kaška

(*1981) Klára Šumanová

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »