rak

Jiří Wohanka
(2006): Letiště (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Letiště (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Letiště (TV seriál)":
(*1938) Milena Dvorská

(*1963) David Matásek

(*1949) Pavel Zedníček

(*1975) Petra Špalková

(*1944) Jana Altmannová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1926) Věra Koktová

(*1944) Věra Křesadlová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1975) Linda Rybová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1960) Anna Šišková

(*1944) Jana Synková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1968) Martin Sitta

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Alois Švehlík

(*1955) Pavel Marek

(*1959) Maroš Kramár

(*1962) Petr Meissel

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1963) Šimon Caban

(*1973) Radim Špaček (režisér)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1956) Josef Carda

(*1966) Pavel Řezníček

(*1958) Bohumil Klepl

(*1978) Jan Dolanský

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1973) Alice Bendová

(*1972) Kamil Švejda

(*1959) Marek Brodský

(*1949) Jiří Korn

(*1973) Roman Zach

(*1975) Brian Caspe

(*1975) Kateřina Urbancová

(*1958) Stanislav Lehký

(*1944) Jan Nemejovský

(*1981) Irena Máchová

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1957) Marie Ludvíková

(*1965) Josef Polášek

(*1947) Martin Štěpánek

(*1978) Tereza Duchková

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1987) Šárka Vaculíková

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1973) Lumír Olšovský

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1971) Igor Chmela

(*1955) Jana Janěková

(*1972) David Švehlík

(*1964) Robert Nebřenský

(*1975) Kryštof Rímský

(*1979) Andrej Polák

(*1952) Petr Svoboda

(*1977) Pavel Šimčík

(*1968) Leoš Noha

(*1954) Miloš Černoušek

(*1945) Miloslav Maršálek

(*1980) Milan Enčev

(*1955) Martin Učík

(*1974) Tereza Pergnerová

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1976) Jakub Sommer (režisér)

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1955) Václav Legner

(*1955) Simona Peková

(*1972) Kamila Vondrová

(*1975) Pavel Batěk

(*1956) Zdeněk Sedláček

(*1967) František Staněk

(*1961) Petr Franěk

(*1967) Pavel Tesař

(*1985) Matouš Ruml

(*1979) Jana Stryková

(*1986) Kateřina Urbanová

(*1977) Jana Tabrea

(*1969) Gustav Řezníček

(*1937) Tomáš Šolc

(*1985) Renáta Czadernová

(*1989) Jan Řéhák

(*1979) Michal Kern

(*1967) Ivo Novák

(*1979) Jakub Wagner

(*1979) Lukáš Jůza

(*1972) Tomáš Bambušek

(*1968) Martin Janouš

(*1968) Ivana Buková

(*1964) Simona Prasková

(*1961) Martin Mejzlík

(*1981) Václav Liška

(*1955) Petr Bucháček

(*1976) Daniel Vagenknecht



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Lev
9°53’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »